Najnowsze artykuły
-
ArtykułyPan Tu Nie Stał i książkowa kolekcja dla czytelników i czytelniczek [KONKURS]LubimyCzytać14
-
ArtykułyWojciech Chmielarz, Marta Kisiel, Sylvia Plath i Paulo Coelho, czyli nowości tego tygodniaLubimyCzytać3
-
ArtykułyMama poleca: najlepsze książki dla najmłodszych czytelnikówEwa Cieślik20
-
ArtykułyKalendarz wydarzeń literackich: czerwiec 2024Konrad Wrzesiński6
Popularne wyszukiwania
Polecamy
Biblioteczka
Filtry
Książki w biblioteczce
[29]
Generuj link
Zmień widok
Sortuj:
Wybrane półki [1]:
Przeczytała:
2022-11-16
2022-11-16
Średnia ocen:
7,2 / 10
72 ocen
Oceniła na:
5 / 10
Na półkach:
Czytelnicy: 351
Opinie: 17
Przeczytała:
2020-06-26
2020-06-26
Średnia ocen:
6,6 / 10
12 ocen
Oceniła na:
6 / 10
Na półkach:
Czytelnicy: 33
Opinie: 2
Przeczytała:
2020-05-02
2020-05-02
Średnia ocen:
7,7 / 10
78 ocen
Oceniła na:
7 / 10
Na półkach:
Czytelnicy: 271
Opinie: 23
Przeczytała:
2018-12-18
2018-12-18
Średnia ocen:
6,6 / 10
119 ocen
Oceniła na:
9 / 10
Na półkach:
Zobacz opinię (11 plusów)
Czytelnicy: 457
Opinie: 29
Zobacz opinię (11 plusów)
Przeczytała:
2017-11-13
2017-11-13
Średnia ocen:
7,2 / 10
15 ocen
Oceniła na:
6 / 10
Na półkach:
Czytelnicy: 85
Opinie: 4
Średnia ocen:
7,2 / 10
13 ocen
Oceniła na:
7 / 10
Na półkach:
Zobacz opinię (3 plusy)
Czytelnicy: 57
Opinie: 3
Zobacz opinię (3 plusy)
Niesamowita książka. Warto przeczytać, aby uświadomić sobie jak bardzo nasze współczesne zasady kucharzenia odbiegają od przedstawionych tutaj. Ach te przepisy kaloryczne i pełne tłuszczu np. aksamitna jajecznica.
Niesamowita książka. Warto przeczytać, aby uświadomić sobie jak bardzo nasze współczesne zasady kucharzenia odbiegają od przedstawionych tutaj. Ach te przepisy kaloryczne i pełne tłuszczu np. aksamitna jajecznica.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to
Przeczytała:
2014-09-01
2014-09-01
Średnia ocen:
6,2 / 10
60 ocen
Oceniła na:
6 / 10
Na półkach:
Czytelnicy: 157
Opinie: 11
Średnia ocen:
6,2 / 10
762 ocen
Oceniła na:
8 / 10
Na półkach:
Czytelnicy: 1594
Opinie: 60
Średnia ocen:
6,8 / 10
35 ocen
Oceniła na:
9 / 10
Na półkach:
Zobacz opinię (2 plusy)
Czytelnicy: 68
Opinie: 5
Zobacz opinię (2 plusy)
Genialne. Spazmy ze śmiechu murowane.
Genialne. Spazmy ze śmiechu murowane.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to
Średnia ocen:
7,1 / 10
117 ocen
Oceniła na:
5 / 10
Na półkach:
Czytelnicy: 297
Opinie: 16
Średnia ocen:
7,1 / 10
94 ocen
Oceniła na:
8 / 10
Na półkach:
Czytelnicy: 228
Opinie: 11
Średnia ocen:
7,2 / 10
41 ocen
Oceniła na:
5 / 10
Na półkach:
Czytelnicy: 263
Opinie: 8
Średnia ocen:
7,6 / 10
16 ocen
Oceniła na:
7 / 10
Na półkach:
Czytelnicy: 24
Opinie: 0
Średnia ocen:
6,2 / 10
5 ocen
Oceniła na:
6 / 10
Na półkach:
Czytelnicy: 10
Opinie: 0
Średnia ocen:
7,3 / 10
13 ocen
Oceniła na:
7 / 10
Na półkach:
Czytelnicy: 20
Opinie: 1
Średnia ocen:
7,4 / 10
81 ocen
Oceniła na:
6 / 10
Na półkach:
Czytelnicy: 285
Opinie: 13
Średnia ocen:
7,0 / 10
8 ocen
Oceniła na:
6 / 10
Na półkach:
Czytelnicy: 19
Opinie: 1
Średnia ocen:
7,0 / 10
7 ocen
Oceniła na:
6 / 10
Na półkach:
Czytelnicy: 22
Opinie: 2
Średnia ocen:
6,4 / 10
10 ocen
Oceniła na:
6 / 10
Na półkach:
Czytelnicy: 27
Opinie: 3
Średnia ocen:
6,8 / 10
8 ocen
Oceniła na:
6 / 10
Na półkach:
Czytelnicy: 17
Opinie: 1
Fantastyczna książka, która nawet osobie, która od dawna interesuje się zarówno historią jak i historią jedzenia, może dostarczyć wielu mało znanych i często zaskakujących faktów dotyczących przemian staropolskiej kuchni. Bardzo odpowiadał mi gawędziarski styl tych opowieści. Fascynująca lektura, podczas której doskonale się bawiłam (i uczyłam).
Fantastyczna książka, która nawet osobie, która od dawna interesuje się zarówno historią jak i historią jedzenia, może dostarczyć wielu mało znanych i często zaskakujących faktów dotyczących przemian staropolskiej kuchni. Bardzo odpowiadał mi gawędziarski styl tych opowieści. Fascynująca lektura, podczas której doskonale się bawiłam (i uczyłam).
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to