Kolacja pod lampionami. Kuchnia chińska

Okładka książki Kolacja pod lampionami. Kuchnia chińska Julia Pitera, Anna Tseng-Brzozowska
Okładka książki Kolacja pod lampionami. Kuchnia chińska
Julia PiteraAnna Tseng-Brzozowska Wydawnictwo: Warta Seria: Kuchnie Różnych Narodów [Watra] kulinaria, przepisy kulinarne
135 str. 2 godz. 15 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Seria:
Kuchnie Różnych Narodów [Watra]
Wydawnictwo:
Warta
Data wydania:
1990-01-01
Data 1. wyd. pol.:
1990-01-01
Liczba stron:
135
Czas czytania
2 godz. 15 min.
Język:
polski
ISBN:
8322502516
Tagi:
Chiny kuchnia chińska kulinaria przepisy kulinarne
Średnia ocen

6,8 6,8 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
6,8 / 10
8 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
375
375

Na półkach: , ,

Niewielka książeczka traktująca o kuchni chińskiej. A właściwie jest to takie "liźnięcie" potraw chińskich. Pierwsza część opisuje zagadnienia ogólne o charakterze historyczno - kulinarnym (w mojej ocenie ta część jest mało ciekawa). Druga, trochę lepsza, opisuje różnorakie potrawy i sposoby ich przygotowywania - ale nie za dużo. Minusem tej części jest brak informacji dla ilu osób wystarczy przygotowywana porcja. Brak też fotografii (ale to wada całej tej serii - kuchnie świata). Na plus - mimo, że książeczka jest klejona to dosyć dobrze kartki się trzymają grzbietu - nic nie wylatuje.
Jak dla mnie - to pozycja "do kompletu" niż do częstego korzystania przy gotowaniu potraw chińskich.

Niewielka książeczka traktująca o kuchni chińskiej. A właściwie jest to takie "liźnięcie" potraw chińskich. Pierwsza część opisuje zagadnienia ogólne o charakterze historyczno - kulinarnym (w mojej ocenie ta część jest mało ciekawa). Druga, trochę lepsza, opisuje różnorakie potrawy i sposoby ich przygotowywania - ale nie za dużo. Minusem tej części jest brak informacji dla...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Przeczytane
    9
  • Chcę przeczytać
    8
  • Posiadam
    7
  • 1991
    1
  • Kulinarne
    1
  • Małgosia biblioteka papierowa
    1
  • Chiny
    1
  • Kuchenne igraszki
    1
  • Kulchnia
    1
  • Wymienione
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Kolacja pod lampionami. Kuchnia chińska


Podobne książki

Przeczytaj także