rozwińzwiń

Historia kuchni polowej. Na kulinarnym zapleczu armii świata. Od starożytności do współczesności

Okładka książki Historia kuchni polowej. Na kulinarnym zapleczu armii świata. Od starożytności do współczesności Andrzej Fiedoruk
Okładka książki Historia kuchni polowej. Na kulinarnym zapleczu armii świata. Od starożytności do współczesności
Andrzej Fiedoruk Wydawnictwo: Wydawnictwo SBM historia
304 str. 5 godz. 4 min.
Kategoria:
historia
Wydawnictwo:
Wydawnictwo SBM
Data wydania:
2024-03-05
Data 1. wyd. pol.:
2024-03-05
Liczba stron:
304
Czas czytania
5 godz. 4 min.
Język:
polski
ISBN:
9788383481852
Średnia ocen

7,5 7,5 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,5 / 10
2 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
566
518

Na półkach:

Książka „Historia kuchni polowej” Andrzeja Fiedoruka składa się z kilkunastu rozdziałów. W pierwszym z nich przenosimy się wraz z autorem do starożytnej Grecji, do czasów kiedy nie istniał żaden system zaopatrywania wojska w żywność, a żołnierze zabierali mieszkańcom terenów, na których przebywali, co im się tylko podobało. Mamy okazje zerknąć do jadłospisu rzymskiego legionisty, odkrywamy sekret, który pozwalał greckim żołnierzom przetrwać dobę bez spożywania posiłku a także poznajemy tajniki diety Spartan.

Więcej na:
http://www.zapomnianabiblioteka.pl/2024/04/historia-kuchni-polowej.html

Książka „Historia kuchni polowej” Andrzeja Fiedoruka składa się z kilkunastu rozdziałów. W pierwszym z nich przenosimy się wraz z autorem do starożytnej Grecji, do czasów kiedy nie istniał żaden system zaopatrywania wojska w żywność, a żołnierze zabierali mieszkańcom terenów, na których przebywali, co im się tylko podobało. Mamy okazje zerknąć do jadłospisu rzymskiego...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    13
  • Przeczytane
    2
  • Historia
    1
  • Posiadam
    1
  • - Ostrowiec
    1
  • Muszę kupić
    1

Cytaty

Podobne książki

Przeczytaj także

Ciekawostki historyczne