Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Kuchnia żydowska wg Rebeki Wolff

Wydawnictwo: Nowy Świat
6,5 (2 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
0
7
1
6
1
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
8373861718
liczba stron
17
język
polski

Najlepsze przepisy kuchni żydowskiej w Polsce według klasycznej XIX wiecznej książki kucharskiej Rebeki Wolff, wzbogacone również o późniejsze przepisy.

 

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (9)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 970
avil | 2016-01-21
Na półkach: Przeczytane
Przeczytana: 21 stycznia 2016
książek: 1337
Lidia | 2012-07-03
Na półkach: Przeczytane, Posiadam, Kulinaria
książek: 1327
Aeona | 2015-10-11
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 9043
książek: 5234
książek: 16510
Miśka | 2013-10-27
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 2425
Ela | 2013-09-21
książek: 24
margarita | 2011-02-10
Na półkach: Chcę przeczytać
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
Inne książki autora
więcej książek tego autora
zgłoś błąd zgłoś błąd