Dołącz do nas! To proste.
» Własna biblioteczka
» System rekomendacji
» Zobacz, co czytają znajomi
» 100 tys. zarejestrowanych użytkowników
» 139 tys. książek
» Ponad 229 tys. recenzji
Stwórz własną internetową biblioteczkę,
pokaż co czytasz i dowiedz się,
co czytają Twoi znajomi.
Kliknij tutaj i dołącz do nas!

Elektryzujące opowieści

ISBN: 978-83-7506-057-7
liczba stron: 552
język: polski
typ: papier
5.15 (13 ocen i 1 opinia)

Najbardziej wybuchowa antologia opowiadań w historii! W tomie między innymi: Stephen King, Michael Crichton, Neil Gaiman, Nick Hornby, Harlan Ellison. Michael Chabon, zdobywca nagrody Pulitzera, a... Najbardziej wybuchowa antologia opowiadań w historii! W tomie między innymi: Stephen King, Michael Crichton, Neil Gaiman, Nick Hornby, Harlan Ellison. Michael Chabon, zdobywca nagrody Pulitzera, autor światowego bestsellera "Cudowni chłopcy", prezentuje jedyną i niepowtarzalną antologię - największe sławy literatury popularnej specjalnie do tego tomu napisały opowiadania utrzymane w uwielbianych przez czytelników gatunkach, opowiadania, które przeniosą was w miejsca, z których istnienia nawet nie zdawaliście sobie sprawy. W trakcie lektury poczujecie elektryzujący dreszczyk emocji na plecach, a serca zabiją wam mocniej w piersiach, jest tu bowiem niemal wszystko - opowieść o duchach, horror, czarny kryminał, thriller, science fiction, fantasy i makabreska. pokaż więcej.

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Moja ocena:
Opinie znajomych
Sprawdź czy twoi znajomi napisali opinie lub dodali książkę do biblioteczki. Zaloguj się
Dyskusje o książce