Zamień chemię na jedzenie

Okładka książki Zamień chemię na jedzenie
Julita Bator Wydawnictwo: Znak poradniki
200 str. 3 godz. 20 min.
Kategoria:
poradniki
Wydawnictwo:
Znak
Data wydania:
2013-08-26
Data 1. wyd. pol.:
2013-08-26
Liczba stron:
200
Czas czytania
3 godz. 20 min.
Język:
polski
ISBN:
9788324020454
Tagi:
odżywianie zdrowie potrawy ekologia

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,1 / 10
1180 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
986
181

Na półkach: , ,

Bardzo polecam książkę tym, którzy stawiają na jakość jedzenia (niekoniecznie za wyższą cenę).
Autorka, w bardzo przystępny sposób i bez nadęcia czy naukowych wywodów i sekciarstwa, omawia wszystkie grupy produktów żywnościowych. Zwraca szczególną uwagę na czytanie etykiet oraz składu produktów, który wielu producentów w dzisiejszych czasach ochoczo podrasowuje "naturalną chemią", aby podnieść ich walory smakowe lub przedłużyć im życie. Choć konsumentom już niekoniecznie.
W każdym rozdziale omawiającym dany produkt, znajdują się również nieskomplikowane przepisy z jego wykorzystaniem. Na końcu książki zaś umieszczono bardzo pożyteczną tabelę szkodliwych lub potencjalnie szkodliwych dodatków do żywności, ich zastosowanie oraz możliwe skutki uboczne po ich spożyciu.

Bardzo polecam książkę tym, którzy stawiają na jakość jedzenia (niekoniecznie za wyższą cenę).
Autorka, w bardzo przystępny sposób i bez nadęcia czy naukowych wywodów i sekciarstwa, omawia wszystkie grupy produktów żywnościowych. Zwraca szczególną uwagę na czytanie etykiet oraz składu produktów, który wielu producentów w dzisiejszych czasach ochoczo podrasowuje...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Przeczytane
    1 557
  • Chcę przeczytać
    1 333
  • Posiadam
    634
  • Teraz czytam
    108
  • Ulubione
    60
  • 2014
    47
  • Chcę w prezencie
    44
  • Poradniki
    28
  • Zdrowie
    22
  • 2013
    18

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Zamień chemię na jedzenie


Podobne książki

Przeczytaj także