Chleb i okruszki
Wydawnictwo: Joanna Gawryś PUBLISHING kulinaria, przepisy kulinarne
181 str. 3 godz. 1 min.
- Kategoria:
- kulinaria, przepisy kulinarne
- Wydawnictwo:
- Joanna Gawryś PUBLISHING
- Data wydania:
- 2020-10-27
- Data 1. wyd. pol.:
- 2020-10-27
- Liczba stron:
- 181
- Czas czytania
- 3 godz. 1 min.
- Język:
- polski
- ISBN:
- 9788395912702
- Tagi:
- Chleb Wypieki Pieczenie Zakwas Drożdże
Książka pisana była z myślą o tych, którzy rozpoczynają swoją przygodę z pieczeniem chleba, stąd obszerny dział z poradami i kilka podstawowych i prostych przepisów – jak “Chleb na zakwasie krok po kroku”. Eliza nie zapomniała jednak o tych, którzy czytają jej bloga od lat i dla nich stworzyła przepisy wymagające większych umiejętności. Zatem jest to książka, z którą będzie można się kulinarnie rozwijać i jedni i drudzy znajdą w niej dużo cennych informacji i inspirujących przepisów.
Dodaj do biblioteczki
Porównaj ceny
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Szukamy ofert...
Mogą Cię zainteresować
Książka na półkach
- 44
- 20
- 14
- 2
- 2
- 2
- 1
- 1
- 1
- 1
OPINIE i DYSKUSJE
Dobrze napisana, pięknie wydana, a przy tym uczy cierpliwości. Mój piekarnik zamiast chleba wypluł kamień wszystko przez to że nie warto iść na skróty. 😁
Dobrze napisana, pięknie wydana, a przy tym uczy cierpliwości. Mój piekarnik zamiast chleba wypluł kamień wszystko przez to że nie warto iść na skróty. 😁
Pokaż mimo toUwielbiam Liskę i jej bloga. W tej książce zebrane są najbardziej lubiane, popularne przepisy z jej bloga. Wszystko jest świetnie opisane, pięknie wydane. Bardzo się cieszę, że mam jej książkę :)
Uwielbiam Liskę i jej bloga. W tej książce zebrane są najbardziej lubiane, popularne przepisy z jej bloga. Wszystko jest świetnie opisane, pięknie wydane. Bardzo się cieszę, że mam jej książkę :)
Pokaż mimo toWspaniała książka wprowadzająca w świat wypieku chleba. To nie tylko przepisy, ale również poradnik zawierający odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania osób, które dopiero zaczynają swoją przygodę z pieczeniem. Do tego wspaniała szata graficzna! Polecam gorąco :)
Wspaniała książka wprowadzająca w świat wypieku chleba. To nie tylko przepisy, ale również poradnik zawierający odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania osób, które dopiero zaczynają swoją przygodę z pieczeniem. Do tego wspaniała szata graficzna! Polecam gorąco :)
Pokaż mimo toBardzo dobra pozycja, polecam poczatkujacym domowym piekarzom. Poczatek to garsc solidnej wiedzy jak to zrobic zeby z maki, wody i soli upiec chleb, opisane rzetelnie. O co chodzi z autoliza, hydracja. Potem przepisy ale takie nie wydziwnione, do zastosowania. Oprocz przepisow na chleby i bulki jest tez przepis na chalke, pizze na kamieniu, buchty, szwedzkie buleczki.
Zdjecia bardzo ladne. Uczta dla oczu.
Bardzo dobra pozycja, polecam poczatkujacym domowym piekarzom. Poczatek to garsc solidnej wiedzy jak to zrobic zeby z maki, wody i soli upiec chleb, opisane rzetelnie. O co chodzi z autoliza, hydracja. Potem przepisy ale takie nie wydziwnione, do zastosowania. Oprocz przepisow na chleby i bulki jest tez przepis na chalke, pizze na kamieniu, buchty, szwedzkie buleczki....
więcej Pokaż mimo toPosiadam nie jedną książkę o pieczeniu chleba, zarówno polskich autorów jak i zagranicznych. W tym momencie ta pozycja jest najlepsza że wszystkich jakie posiadam. Pięknie wydana, przemyślana i estetyczna. A w środku? Fantastyczne przepisy na wypieki małego i dużego pieczywa zarówno na zakwasie jak i na drożdżach o różnym stopniu zaawansowania. W prosty sposób tułaczy procesy których do tej pory nie rozumiałam do końca. Przemyca dużo ważnych i ciekawych informacji, bez przytłoczenia ich nadmiarem. Moim zdaniem w tym momencie, jest to najlepsza książka o pieczeniu chleba dostępna na polskim rynku, dla osób które chcą się tym zajmować amatorsko.
Posiadam nie jedną książkę o pieczeniu chleba, zarówno polskich autorów jak i zagranicznych. W tym momencie ta pozycja jest najlepsza że wszystkich jakie posiadam. Pięknie wydana, przemyślana i estetyczna. A w środku? Fantastyczne przepisy na wypieki małego i dużego pieczywa zarówno na zakwasie jak i na drożdżach o różnym stopniu zaawansowania. W prosty sposób tułaczy...
więcej Pokaż mimo to