Kuchnia i medycyna

Wydawnictwo: Watra
7,07 (45 ocen i 4 opinie) Zobacz oceny
10
4
9
6
8
7
7
9
6
14
5
3
4
0
3
2
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
8387934097
liczba stron
215
kategoria
zdrowie, medycyna
język
polski

Jak dzięki właściwemu odżywianiu zapobiegać kłopotom zdrowotnyma Jak jest zależność między występowaniem tzw. chorób cywilizacyjnych z zawartością witamin, mikroelementów i innych związków w codziennej dieciea Na te i inne pytania odpowiada ta właśnie książka.

 

Brak materiałów.
książek: 256
Sognatore | 2016-03-18
Na półkach: Przeczytane
Przeczytana: luty 2016

Przeczytałam w ramach przygotowania się do konkursu i jestem pozytywnie zaskoczona. Spodziewałam się nudnego poradnika, a zastałam mini encyklopedię o mikro- i makroelementach, witaminach, ogólnie o profilaktyce. Książka bardzo szczegółowa, nie da się wszystkiego zapamiętać, ale wiedza bardzo wartościowa.

Pokaż wszystkie opinie o tej książce
Już teraz nowa funkcja: pakiety. Dowiedz się więcej jak kupić kilka książek w najlepszej cenie >>>
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading

Opinie czytelników


O książce:
Tożsamość Nieznana, NN

Polecam! Książke czyta się błyskawicznie, ciężko się od niej oderwać. Jest to druga powieść tej autorki jaką czytałam i nie mogę się doczekać na kolej...

zgłoś błąd zgłoś błąd