Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Kuchnia i medycyna



Wydawnictwo: Watra
7,04 (24 ocen i 2 opinie)
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
8387934097
liczba stron
215
kategoria
zdrowie, medycyna
język
polski

Jak dzięki właściwemu odżywianiu zapobiegać kłopotom zdrowotnyma Jak jest zależność między występowaniem tzw. chorób cywilizacyjnych z zawartością witamin, mikroelementów i innych związków w codziennej dieciea Na te i inne pytania odpowiada ta właśnie książka.

 

Brak materiałów.
Sklep
Format
Cena
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.

Mogą Ciebie również zainteresować

  • Alan Stoob, łowca nazistów
  • Oddam ci słońce
  • Pół świata
  • Widok z nieba
  • Wyspa
  • Ekspozycja
  • Dom po drugiej stronie lustra
  • Krótkie wywiady z paskudnymi ludźmi
  • Nie tacy oni straszni
  • Zwykły człowiek
  • Fangirl
  • Szturmując niebo
Alan Stoob, łowca nazistów
Saul Wordsworth

9 (1 ocen i opinii)
Oddam ci słońce
Jandy Nelson

8,73 (15 ocen i opinii)
Pół świata
Joe Abercrombie

7,5 (6 ocen i opinii)
Widok z nieba
Clara Sanchez

6,7 (46 ocen i opinii)
Wyspa
Joanna Miszczuk

8,22 (9 ocen i opinii)
Ekspozycja
Remigiusz Mróz

8,4 (5 ocen i opinii)
Dom po drugiej stronie lustra
Vanessa Tait

6,4 (10 ocen i opinii)
Krótkie wywiady z paskudnymi ludźmi
David Foster Wallace

8 (9 ocen i opinii)
Nie tacy oni straszni
Federica Bosco

7,5 (2 ocen i opinii)
Zwykły człowiek
Graeme Cameron

9,33 (3 ocen i opinii)
Fangirl
Rainbow Rowell

8,06 (270 ocen i opinii)
Szturmując niebo
Felix Baumgartner , Thomas Becker

7,11 (9 ocen i opinii)
Gdzie wypożyczyć?
Znajdź książkę w najbliższej bibliotece MAK+
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (53)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 276
chrispu | 2014-04-12
Na półkach: Przeczytane, Posiadam

Tytuł jest nieco mylący - nie ma tu nic o kuchni w dosłownym tego słowa znaczeniu czyli jak zdrowo gotować. Jest za to sporo informacji o mikroelementach i witaminach. O ich zbawiennym lub nie wpływie na nasz organizm. Kolejne rozdziały w książce poświęcone są jednemu lub kilku pierwiastkom (witaminom), które są "wałkowane" na przeróżne sposoby. Od informacji historycznych (kto i kiedy coś odkrył), przez informacje na co działają po informacje czysto dietetyczne.
Generalnie - bardzo przydatna książka, napisana w czasach "przed wikipedycznych", zawierająca sporo interesujących informacji i ciekawostek dla osób chcących pomóc swojemu zdrowiu lub będących zwyczajnie "hipochondrykami".

książek: 75
Małgorzata | 2015-01-01
Na półkach: Przeczytane

rewelacja! Według mnie ta książka powinna być lekturą obowiązkową dla każdego a zawarte w niej informacje są niezbędne do dbania o własne zdrowie.

książek: 223
Sheviq | 2015-06-17
Na półkach: 2015, Przeczytane
książek: 28
Carownica92 | 2015-05-25
Na półkach: Przeczytane
książek: 2024
Czytam-Sobie | 2015-05-22
Na półkach: Przeczytane
książek: 583
polaris | 2015-05-19
książek: 54
sowka | 2015-02-11
Na półkach: Przeczytane
książek: 1038
Bonnemort | 2015-01-21
Na półkach: 2015, Przeczytane
Przeczytana: 21 stycznia 2015
książek: 273
pretender1980 | 2015-01-07
Na półkach: Przeczytane
Przeczytana: 09 stycznia 2015
książek: 529
Leesec | 2014-11-06
Na półkach: Przeczytane
Przeczytana: 1987 rok
zobacz kolejne z 43 
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Inne książki autora
więcej książek tego autora
Cytaty z książki
zgłoś błąd zgłoś błąd