Diabelska kuchnia. Aromatyczne, szalone, pikantne. Papryczki chili

Wydawnictwo: MWK
6,25 (4 ocen i 1 opinia) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
0
7
1
6
3
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
9788361065371
liczba stron
192
język
polski
dodał
Matacz

Czy jest gotowy stawić czoło szturmowi kapsaicyny?
Poznaj świat ostrych chili oraz sposobów postępowania z tymi ostrymi papryczkami. Przepisy na pikantne dania z wyraźną informacją dla każdego przepisu o stopniu ostrości.
Poradnik z którego pomocą można zdecydowanie zaostrzyć smaki potraw.

 

źródło opisu: Wydawnictwo MWK, 2010

źródło okładki: www.literacki24.pl

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (1)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 719
GreenShadow | 2013-11-29
Na półkach: Przeczytane

Jedna z niewielu na polskim rynku wydawniczym książek dla miłośników NA PRAWDĘ ostrej kuchni.

To czego mi zabrakło - to zdjęć przy opisie odmian ostrej papryki.

Przepisy bardzo fajne, choć mogło by być więcej.

Moim skromnym zdaniem książka godna polecenia

Przeczytaj także

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Zapisując się na newsletter zgadzasz się na otrzymywanie informacji z serwisu Lubimyczytac.pl w tym informacji handlowych, oraz informacji dopasowanych do twoich zainteresowań i preferencji. Twój adres email będziemy przetwarzać w celu kierowania do Ciebie treści marketingowych w formie newslettera. Więcej informacji w Polityce Prywatności.
Cytaty z książki
zgłoś błąd zgłoś błąd