Czynnik królika

Okładka książki Czynnik królika autora Antti Tuomainen, 9788367513296
Logo Lubimyczytac Patronat
Logo Lubimyczytac Patronat
Okładka książki Czynnik królika
Antti Tuomainen Wydawnictwo: Albatros Cykl: Czynnik królika (tom 1) kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
Czynnik królika (tom 1)
The Rabbit Factor
2023-04-12
2023-04-06
Łukasz Praski

Kup Czynnik królika w ulubionej księgarnii

Wyróżniona opinia i

Czynnik królika

Oceny książki Czynnik królika

OPINIE i DYSKUSJE o książce Czynnik królika

Mam problem z literaturą humorystyczną i bardzo często jest dla mnie wręcz drażniąca zamiast bawiąca, ale ta historia mnie bawiła. Może wnika to z innego podejścia do fabuły, tzn. główny wątek nie był ustawiony pod historię romantyczną, choć ta oczywiście jest. Tak więc polecam, acz liczyć się trzeba z tym, że co czytelnik to wrażenia.

To jedna z tych książek, które „same się czytają”. Język jest lekki, ale treść wcale nie jest płytka – jest tu miejsce i na uśmiech, i na refleksję. Idealna propozycja na kilka intensywnych wieczorów z dobrą lekturą.

Rozczarowała mnie ta książka, ale sądząc po średniej ocen, nie mnie jedną. Męczyłam ją i skończyłam jedynie dlatego, że z reguły nie porzucam książek. Miało być wariacko i zabawnie, a było nijak. Nie polecam!

881 użytkowników ma tytuł Czynnik królika na półkach głównych
152 użytkowników ma tytuł Czynnik królika na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Czynnik królika

Cytaty z książki Czynnik królika