496 str.
- 9788381953801
- Adrian Napieralski
- Filia
- The Suicide House
- Rory Moore/Lane Phillips (tom 2)
- 9788381953801
- Adrian Napieralski
- Mroczna strona
TO NIE BYŁA BANDA DZIECIAKÓW IGRAJĄCA Z OGNIEM. TO BYŁA CHOLERNA RZEŹ.
INTERNAT PEŁEN TAJEMNIC, PODWÓJNE MORDERSTWO SPRZED ROKU I SAMOBÓJSTWA WŚRÓD TYCH, KTÓRZY PRZEŻYLI.
Wiele pytań pozostaje bez odpowiedzi. Między innymi to, dlaczego niektórzy z uczniów, którzy przeżyli tamtą przerażającą noc, wracają do opuszczonego domu i odbierają sobie życie?
Rekonstruktor sądowy Rory Moore i partnerujący jej psycholog Lane Phillips próbują odkryć prawdę.
Czy uda się im opracować profil psychologiczny sprawcy, zanim będzie za późno?
Dodaj książkę do biblioteczki
Polecane księgarnie
Pozostałe księgarnie
Informacja
Dyskusje
Wypożycz z biblioteki
Mogą Cię również zainteresować
Opinie [5]
Książkę otrzymałam dzięki Filia Mroczna strona. To tom drugi o pani Rory Moore pracującej jako rekonstruktor sądowy. Nie czytam tomu 1 ale z tego co wiem to są to niejako oddzielne historię. Zamierzam przeczytać tom wcześniejszy także.
więcejKsiążka pochłonęła mnie w całości. Czyta się rewelacyjnie. Rozdziały krótkie i ciekawe. Fabuła świetnie rozbudowana. Nie ma czasu na nudne...
Kiedy pojawiła się informacja o możliwości otrzymania egzemplarza przed premierą, nie wahałam się i wysłałam swoje zgłoszenie. Moja radość była ogromna, kiedy przyszedł e-mail z informacją, że zostałam wybrana na recenzentkę. A czy było warto? To już za momencik Wam opowiem, żebyście wiedzieli, czy zamawiać, czy sobie jednak darować.
więcejZacznijmy tradycyjnie od tego, o...
Nota od Wydawcy:
więcejRok temu na terenie prestiżowej szkoły z internatem doszło do straszliwej rzezi. W starym domu nauczycielskim zamordowano dwóch uczniów.
Rekonstruktor sądowy Rory Moore i...
Nie tak dawno świat ogarnęła słynna rymowanka z powieści "Szeptacz". Tego roku świat czeka ogarnięcie zabawą "Człowiek z lustra"...
więcejDom samobójców to powieść, która rozgrywa się w elitarnej szkole średniej w USA. Szkoła ta cieszy się wielką wieloletnią renomą, szczególnie w kształceniu i wychowaniu trudnych dzieci. Było tak aż do czasu, kiedy w 2019 r. doszło w pobliskim...
Bohaterowie książki być może są już znani co wytrawniejszym czytelnikom, gdyż autor przedstawił ich sylwetkę w dwóch odrębnych książkach. Co ciekawe, czytając "Dom samobójców" nie daje się odczuć, iż jest to kontynuacja losu postaci. Dopiero nota Donlea przy końcu książki o tym świadczy. Zatem, czy znasz Rory Moore borykającą się ze swoimi zaburzeniami oraz Lane'a Philipsa...