rozwińzwiń

Polskie superfoods. Przepisy na cztery pory roku

Okładka książki Polskie superfoods. Przepisy na cztery pory roku Agata Lewandowska
Okładka książki Polskie superfoods. Przepisy na cztery pory roku
Agata Lewandowska Wydawnictwo: Wydawnictwo RM kulinaria, przepisy kulinarne
240 str. 4 godz. 0 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Wydawnictwo RM
Data wydania:
2021-06-30
Data 1. wyd. pol.:
2021-06-30
Liczba stron:
240
Czas czytania
4 godz. 0 min.
Język:
polski
ISBN:
9788381511551
Tagi:
kulinaria przepisy superfoods zdrowie
Średnia ocen

6,3 6,3 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
6,3 / 10
6 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
107
106

Na półkach:

Nie trzeba daleko szukać. Nasze polskie pola i sady obfitują w pyszne, pożywne warzywa i owoce, które mają w sobie wiele dobroczynnych elementów.
Książkę podzielono na następujące części: warzywa, owoce, zioła, zboża, orzechy a także przepisy, które uwzględniają warzywa, owoce dostępne w określonej porze roku. Każdy ze składników dokładnie scharakteryzowano. Wskazano schorzenia, gdzie ważne jest spożycie określonych składników. Krótko scharakteryzowano sposoby przygotowania i łączenia poszczególnych w konkretnych potrawach. Przy każdym z nich zaznaczono za pomocą odpowiednich piktogramów dobroczynne właściwości na określone układy organizmu. Autorka prowadzi spójny wywód, gdzie wplata kwestie związane ze zdrowiem, żywieniem, gotowaniem i wiedzą ogólną. Całość jest bardzo przydatna i ciekawa. Nie raz, nie dwa otwierałam szeroko oczy ze zdziwienia, ponieważ dana informacja była dla mnie nowością i wskazała nową drogę w codziennym żywieniu. Publikacja jest kolorowa i opatrzona barwnymi zdjęciami. Na końcu części teoretycznej znajdziemy podsumowanie wskazujące oddziaływanie konkretnych składników na określonych układ. Laik znajdzie w tej książce wiele pomysłów na szybkie dania pełne odżywczych elementów.
Autorka ma wspaniały styl, który pozwala na interesujące przekazywanie faktów. Szczerze polecam!

Nie trzeba daleko szukać. Nasze polskie pola i sady obfitują w pyszne, pożywne warzywa i owoce, które mają w sobie wiele dobroczynnych elementów.
Książkę podzielono na następujące części: warzywa, owoce, zioła, zboża, orzechy a także przepisy, które uwzględniają warzywa, owoce dostępne w określonej porze roku. Każdy ze składników dokładnie scharakteryzowano. Wskazano...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Przeczytane
    8
  • Chcę przeczytać
    3
  • Posiadam
    2
  • Literatura polska
    1
  • Chcę w prezencie
    1
  • 52 książki w 2022
    1
  • 2023
    1
  • Kulinaria
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Polskie superfoods. Przepisy na cztery pory roku


Podobne książki

Przeczytaj także