7 (1 ocen i 1 opinia) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
0
7
1
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
8320010721
język
polski
dodał
trycha

 

źródło okładki: zdjęcie autorskie

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Już teraz nowa funkcja: pakiety. Dowiedz się więcej jak kupić kilka książek w najlepszej cenie >>>
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (3)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 552
trycha | 2014-02-24
Na półkach: Przeczytane, Posiadam

Nie wiem dlaczego tak bardzo lubię książki kucharskie sprzed lat 90. Może dlatego, że wówczas nie było jeszcze na nie mody i treść była znacznie ważniejsza od stylizacji... Podobnie kwestia się ma z przepisami - w tych książkach są one po prostu esencją smaku i wiedzy o żywieniu człowieka, a nie estetyczną kompozycją, która ładnie pozuje do zdjęć obrabianych w photoshopie. Poza wieloma wartościowymi przepisami, znajduje się tu sporo informacji o zasadach żywienia człowieka. Nie są to informacje z tak modnej ostatnio dziedziny eko-bio, ale proste, inżynieryjne dane z instytutu żywienia rodem z akademii rolniczych. Aha, przepisy są bardzo, bardzo lakoniczne, tak więc wymagają wiedzy do zastosowania z sukcesem.

książek: 897
zhenzhu | 2017-12-29
Na półkach: Kuchnia, Przeczytane, Posiadam
książek: 826
anula3838 | 2014-09-08
Na półkach: Chcę przeczytać, Posiadam
Przeczytaj także

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
Inne książki autora
więcej książek tego autora
zgłoś błąd zgłoś błąd