Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Porto, sardynka i fado. Kuchnia portugalska

Wydawnictwo: Watra
5,86 (7 ocen i 2 opinie) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
1
7
0
6
4
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
83-225-0048-3
liczba stron
148
język
polski
dodała
Róża_Bzowa

Książka autorstwa duetu podróżników, Janiny Pałęckiej i Oskara Sobańskiego, przedstawiająca mało znaną w Polsce kuchnię portugalską.

 

źródło opisu: Opis autorski

źródło okładki: zdjęcie autorskie

Brak materiałów.
książek: 302
embepe | 2013-08-04
Na półkach: Przeczytane, Samo życie

Bardzo się zdezaktualizowała, ale przepisy kulinarne warto wypróbować.

Pokaż wszystkie opinie o tej książce
Już teraz nowa funkcja: pakiety. Dowiedz się więcej jak kupić kilka książek w najlepszej cenie >>>
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading

Opinie czytelników


O książce:
Ruchome święto

Trudno jest mi sobie wyobrazić autora, z którym spacer po paryskich ulicach byłby bardziej namacalny.

zgłoś błąd zgłoś błąd