rozwińzwiń

Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin i kiełbas

Okładka książki Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin i kiełbas Wioleta Wójcik
Okładka książki Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin i kiełbas
Wioleta Wójcik Wydawnictwo: Wydawnictwo RM Seria: Kulinarna Wiola kulinaria, przepisy kulinarne
192 str. 3 godz. 12 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Seria:
Kulinarna Wiola
Wydawnictwo:
Wydawnictwo RM
Data wydania:
2023-09-27
Data 1. wyd. pol.:
2023-09-27
Liczba stron:
192
Czas czytania
3 godz. 12 min.
Język:
polski
ISBN:
9788381510578
Tagi:
Kulinarna Wiola kuchnia przepisy kiełbasa mięso domowe przepisy domowa kuchnia
Średnia ocen

9,0 9,0 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
9,0 / 10
1 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
600
596

Na półkach:

Co najczęściej jecie na śniadanie? Ja na tygodniu kiedy mam mniej czasu stawiam na kanapki. Ale żeby mi się nie nudziły to staram się je urozmaicać. I tu z pomocą przyszło mi wydawnictwo RM i książka "Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin i kiełbas" Wioletty Wójcik. Autorka książki to pasjonatka gotowania. Książka podzielna jest na następujące rozdziały:
-kiełbasy, kaszanki, kabanosy
-schab
-boczek, golonka, słonina
-pieczenie
-mielonki
-pasztety
-różności na kanapki
-smalce, pasty, smarowidła.
Dzięki temu nie musimy wertować całej książki tylko wybrać to co nas w danej chwili interesuje albo na co mamy smaka. Każdy z przepisów opatrzony jest apetycznym zdjęciem co sprawia, że zjedlibyśmy wszystko. Przepisy zawierają składniki ogólnodostępne co tylko zachęca do testów. Ja właśnie delektuję się kanapką z domową pastą z kiełbasy. Pyszne połączenie i na pewno nie ostatnie, bo dużo przepisów mam ochotę przetestować. Polecam

Co najczęściej jecie na śniadanie? Ja na tygodniu kiedy mam mniej czasu stawiam na kanapki. Ale żeby mi się nie nudziły to staram się je urozmaicać. I tu z pomocą przyszło mi wydawnictwo RM i książka "Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin i kiełbas" Wioletty Wójcik. Autorka książki to pasjonatka gotowania. Książka podzielna jest na następujące rozdziały:
-kiełbasy, kaszanki,...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    1
  • Kuchnia
    1
  • Przeczytane
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin i kiełbas


Podobne książki

Przeczytaj także