- Edipresse
- Natalii 5 (tom 3)
- Klub Książki Kobiecej
Międzyzdrojach, gdzie zazwyczaj najgorszą plagą są kieszonkowcy, zostają znalezione zwłoki młodej kobiety. Nikt nie wie, kim była ofiara. W tym samym czasie ktoś włamuje się do pustego pokoju w eleganckim hotelu. Nie ma żadnych śladów, nic nie ginie. Policja jest bezsilna. Traf chce, że właśnie wtedy nad polskim morzem odpoczywają siostry Sucharskie. Ale jak długo można leżeć bezczynnie na plaży? Natalie zaczynają prowadzić więc śledztwo na własną rękę, wchodząc w drogę miejscowym stróżom prawa. Jak to siostry Sucharskie...
Polecane księgarnie
Pozostałe księgarnie
Informacja
- 1 690
Odetchnął z ulgą na ich widok, wyjął dwie i starannie naciągnął na wszystkie palce, zastanawiając się, czy mała nie zasnęła w tej pozycji, b...
RozwińMałżeństwo będzie najlepszą formą zemsty.
...niech milicja wchodzi.
- Policja, proszę pani.
- Jeden pies.
Opinie [201]
Ostatnia przygoda z Nataliami i w moim odczuciu najlepsza. Mniej wrzasków, więcej humoru.
Pokaż mimo toJeśli nie mamy w danym momencie chęci sięgać po wymagającą lekturę to jest to dobra propozycja. Lekka, zabawna, odpowiednia na niedzielny relaks
Pokaż mimo toZabawna. Z humorem. Lekko się czyta. Bardziej komedia, a wątki kryminalne z lekkim przymrużeniem oka. Ale dobrze się czyta w niedzielny czas.
Pokaż mimo toNie dałam rady jej przeczytać do końca. Nudna.
Pokaż mimo toKsiążka idealna na poprawę humoru. Z Nataliami nudzić się nie można. Tym razem bardziej komedia niż kryminał. Trochę żal się rozstawać z siostrami Sucharskimi.
Pokaż mimo toCo zrobić, lubię styl Rudnickiej. A do Natalii mam wyjątkową słabość. Uwielbiam te wariatki! To książka przy której zawsze się uśmieje, a i sama fabuła jest interesująca i wciąga jak zawsze.
Pokaż mimo toNatalie uwielbiam i bardzo żałuję, że to koniec. Chociaż z drugiej strony trzeba wiedzieć, kiedy powiedzieć dość ;) Gratuluję autorce.
Pokaż mimo tosuper polecam
Pokaż mimo toAutorka nie zawiodła, ale dużo mniej mocnych 'scen' niż w pierwszej części. Pytanie do fanów autorki, czy w którejś z jej książek jest bardziej rozwinięty wątek miłosny?
Pokaż mimo toTrzecia część to moim zdaniem bardzo dobra podejście do karykatury feminizmu. Bohaterki i ich damsko męskie przygody bardzo pięknie i z poczuciem humoru tak bardzo przekoloryzowują poczynania kobiet, tak bardzo pokazują absurdy feminizmu, że sam bym tego lepiej nie wymyślił.
więcejPytanie tylko czy autorka w serii o Nataliach specjalnie przekoloryzowała feminizm czy myślenie...