Nowa jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata

Okładka książki Nowa jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata
Marta Dymek Wydawnictwo: Marginesy kulinaria, przepisy kulinarne
288 str. 4 godz. 48 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Marginesy
Data wydania:
2017-05-24
Data 1. wyd. pol.:
2017-05-24
Liczba stron:
288
Czas czytania
4 godz. 48 min.
Język:
polski
ISBN:
9788365586971
Tagi:
vegan kuchnia wegańska kuchnia roślinna przepisy Wegetarianizm Weganizm
Średnia ocen

                8,1 8,1 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Okładka książki Pismo. Magazyn opinii, nr 6 (30) / czerwiec 2020 Marek Bieńczyk, Sylwia Chutnik, Marta Dymek, Dexter Filkins, Mikołaj Janik, Zuzanna Kowalczyk, Małgorzata Lebda, Bolesław Leśmian, Karolina Lewestam, Andrea Lundgren, Kadia Mołodowska, Magdalena Nowicka-Franczak, Adam Robiński, Tomasz Różycki, Marta Rybicka, Bartek Sabela, Dionisios Sturis, Piotr Tarczyński, Marcin Wicha
Ocena 7,3
Pismo. Magazyn... Marek Bieńczyk, Syl...
Okładka książki Zioła na talerzu Zofia Cudny, Marta Dymek, Lara Gessler, Tomasz Jakubiak, Samar Khanafer, Daria Ładocha, Grzegorz Łapanowski, Marieta Marecka, Marianna Medyńska, Eliza Mórawska-Kmita, Andrzej Polan, Paweł Sacha, Maia Sobczak, Jerzy Sobieniak, Tomasz Woźniak
Ocena 7,2
Zioła na talerzu Zofia Cudny, Marta ...

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
8,1 / 10
317 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
17
13

Na półkach: , ,

Książka obowiązkowa dla osób lubiących gotować mniej schematycznie, poznawać nowe smaki i zapachy oraz dla tych, którym trochę brakuje tego porywu w kuchni. :) Piękne zdjęcia, przepisy również proste - jednogarnkowe głównie.

Świetna dla przekonania mięsożerców (i nie tylko) do tego, że kuchnia wegańska potrafi być również smaczna, kolorowa, pełna wyobraźni, a jednocześnie nie rujnująca portfela.

Czemu nie 10? Dla mnie trochę za mało deserów, dużo dań głównych oraz zup.

Książka obowiązkowa dla osób lubiących gotować mniej schematycznie, poznawać nowe smaki i zapachy oraz dla tych, którym trochę brakuje tego porywu w kuchni. :) Piękne zdjęcia, przepisy również proste - jednogarnkowe głównie.

Świetna dla przekonania mięsożerców (i nie tylko) do tego, że kuchnia wegańska potrafi być również smaczna, kolorowa, pełna wyobraźni, a jednocześnie...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Przeczytane
    417
  • Chcę przeczytać
    366
  • Posiadam
    202
  • Kulinarne
    20
  • Ulubione
    16
  • Chcę w prezencie
    15
  • Teraz czytam
    14
  • Kuchnia
    13
  • 2018
    12
  • Kulinaria
    11

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Nowa jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata


Podobne książki

Przeczytaj także