rozwiń zwiń

Zdrowy ferment. Jak przyrządzać i podawać pyszne probiotyczne dania i cieszyć się dzięki nim zdrowiem i lepszym samopoczuciem

Okładka książki Zdrowy ferment. Jak przyrządzać i podawać pyszne probiotyczne dania i cieszyć się dzięki nim zdrowiem i lepszym samopoczuciem
Donna Schwenk Wydawnictwo: Purana zdrowie, medycyna
237 str. 3 godz. 57 min.
Kategoria:
zdrowie, medycyna
Wydawnictwo:
Purana
Data wydania:
2014-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2014-01-01
Liczba stron:
237
Czas czytania
3 godz. 57 min.
Język:
polski
ISBN:
9788360170632
Średnia ocen

                6,6 6,6 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
6,6 / 10
21 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
101
9

Na półkach: ,

Autorka pisze o tym jak żywność probiotyczna zmieniła życie jej, rodziny i znajomych. Twierdzi, że dobre bakterie pochodzące z kiszonek mogą zmienić jakość życia i wyeliminować lub przynajmniej złagodzić wiele dolegliwości (m.in. alergie, problemy ze złym samopoczuciem, ciągłym zmęczeniem i in.). Podaje dokładne opisy jak wykonać w domu kefir, kombuczę oraz podaje przepisy na wiele ciekawych kiszonek.
Nieco zabawny jest jej amerykański punkt widzenia. Jako dorosła osoba pierwszy raz usłyszała w sklepie ze zdrową żywnością o kefirze.

Autorka pisze o tym jak żywność probiotyczna zmieniła życie jej, rodziny i znajomych. Twierdzi, że dobre bakterie pochodzące z kiszonek mogą zmienić jakość życia i wyeliminować lub przynajmniej złagodzić wiele dolegliwości (m.in. alergie, problemy ze złym samopoczuciem, ciągłym zmęczeniem i in.). Podaje dokładne opisy jak wykonać w domu kefir, kombuczę oraz podaje przepisy...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Przeczytane
    22
  • Chcę przeczytać
    10
  • Posiadam
    1
  • Chcę w prezencie
    1
  • Kuchnia
    1
  • X Zdrowie
    1
  • Dieta, przepisy
    1
  • Rok 2018
    1
  • Szczęśliwe jelita
    1
  • Zdrowie, Dieta, Zioła, Uroda
    1

Cytaty

Podobne książki

Przeczytaj także