Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Chemia żywności. Składniki żywności. Tom I

Wydawnictwo: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
8 (1 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
1
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
9788320432732
liczba stron
232
kategoria
poradniki
język
polski

Chemia żywności jest intesywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet zycie człowieka.

 

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (12)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 731
Justyna | 2015-11-10
Przeczytana: 16 lutego 2016
książek: 79
davcio_1 | 2016-09-16
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 1593
natik159 | 2016-09-06
Na półkach: PDF, Chcę przeczytać
książek: 48
Krzysztof | 2016-02-26
Na półkach: Chcę przeczytać, Posiadam
książek: 29
oczodoły | 2015-12-31
Na półkach: Przeczytane
Przeczytana: 27 grudnia 2015
książek: 256
Gabryella | 2015-05-19
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 878
bartek | 2014-12-23
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 1
natalii4 | 2014-01-20
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 597
Ocia | 2013-06-19
Na półkach: Przeczytane, Naukowe
książek: 133
Patrycja Nawrocka | 2012-10-12
Na półkach: Chcę przeczytać
zobacz kolejne z 2 
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
zgłoś błąd zgłoś błąd