Chemia żywności. Składniki żywności. Tom I

Wydawnictwo: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
8 (1 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
1
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
9788320432732
liczba stron
232
kategoria
poradniki
język
polski

Chemia żywności jest intesywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet zycie człowieka.

 

Brak materiałów.
Już teraz nowa funkcja: pakiety. Dowiedz się więcej jak kupić kilka książek w najlepszej cenie >>>
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (14)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 879
Justyna | 2015-11-10
Przeczytana: 16 lutego 2016
książek: 3164
Jantarka | 2018-02-10
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 10379
Chaoticreader | 2017-09-24
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 277
SchwarzLutscher | 2017-05-03
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 1207
natik159 | 2016-09-06
Na półkach: Chcę przeczytać, PDF
książek: 49
Krzysztof | 2016-02-26
Na półkach: Chcę przeczytać, Posiadam
książek: 29
oczodoły | 2015-12-31
Na półkach: Przeczytane
Przeczytana: 27 grudnia 2015
książek: 361
Gabryella | 2015-05-19
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 2420
bartek | 2014-12-23
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 1
natalii4 | 2014-01-20
Na półkach: Chcę przeczytać
zobacz kolejne z 4 
Przeczytaj także

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
zgłoś błąd zgłoś błąd