rozwińzwiń

Fondue nad Lemanem. Kuchnia szwajcarska

Okładka książki Fondue nad Lemanem. Kuchnia szwajcarska Barbara Pokorska
Okładka książki Fondue nad Lemanem. Kuchnia szwajcarska
Barbara Pokorska Wydawnictwo: Watra Seria: Kuchnie Różnych Narodów [Watra] kulinaria, przepisy kulinarne
160 str. 2 godz. 40 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Seria:
Kuchnie Różnych Narodów [Watra]
Wydawnictwo:
Watra
Data wydania:
1986-01-01
Data 1. wyd. pol.:
1986-01-01
Liczba stron:
160
Czas czytania
2 godz. 40 min.
Język:
polski
ISBN:
8322501684
Tagi:
Szwajcaria kuchnia szwajcarska kulinaria przepisy kulinarne fondue sery
Średnia ocen

6,0 6,0 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Okładka książki Studia o sztuce Bliskiego i Środkowego Wschodu Beata Biedrońska-Stota, Iwona Kamila Brzewska, Waldemar Deluga, Magdalena Ginter, Izabela Gkagkanis, Dorota Kamińska, Daria Kordowska, Karolina Krzywicka, Anna Lebet-Minakowska, Jerzy Malinowski, Barbara Pokorska, Bożena Rubczyńska, Agnieszka Sylwia Staszczyk, Anna Thommee
Ocena 0,0
Studia o sztuc... Beata Biedrońska-St...

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
6,0 / 10
3 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
375
375

Na półkach: , ,

Jak dla mnie to główną zaletą tej niewielkiej książeczki są opisy krain geograficznych znajdujących się na terenie Szwajcarii. Wszystko to jest w pierwszej jej części - opisy historyczno-geograficzne krain przeplatane są informacjami o charakterze kulinarnym - co jest specjalnością danego regionu, jak się to przyrządza itp.
Druga część to już właściwe przepisy kulinarne - z podaniem proporcji i składników. Niestety brak tu informacji - ile osób naje się danym daniem - trzeba oszacować metodą prób i błędów.
Całość treści ubarwiają czarno - białe rysuneczki oraz schematyczna mapka Szwajcarii z zaznaczonymi kantonami znajdująca się na końcu.

Jak dla mnie to główną zaletą tej niewielkiej książeczki są opisy krain geograficznych znajdujących się na terenie Szwajcarii. Wszystko to jest w pierwszej jej części - opisy historyczno-geograficzne krain przeplatane są informacjami o charakterze kulinarnym - co jest specjalnością danego regionu, jak się to przyrządza itp.
Druga część to już właściwe przepisy kulinarne - z...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    7
  • Przeczytane
    3
  • Posiadam
    2
  • Kulinarne
    1
  • Chcę mieć
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Fondue nad Lemanem. Kuchnia szwajcarska


Podobne książki

Przeczytaj także