rozwińzwiń

Kulinarna podróż zmysłów. Od Okawango po Bałtyk

Okładka książki Kulinarna podróż zmysłów. Od Okawango po Bałtyk Joseph Seeletso
Okładka książki Kulinarna podróż zmysłów. Od Okawango po Bałtyk
Joseph Seeletso Wydawnictwo: Świat Książki kulinaria, przepisy kulinarne
240 str. 4 godz. 0 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Świat Książki
Data wydania:
2014-11-22
Data 1. wyd. pol.:
2014-11-22
Liczba stron:
240
Czas czytania
4 godz. 0 min.
Język:
polski
ISBN:
9788379437030
Tagi:
TOP CHEF przepisy kulinaria
Średnia ocen

7,0 7,0 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Okładka książki Gotuj jak Top Chef. 100 mistrzowskich przepisów Monika Bielik, Przemysław Błaszczyk, Agnieszka Buch, Adrian Feliks, Paweł Kibart, Inessa Kim, Grzegorz Łapanowski, Piotr Lisakowski, Maciej Nowak, Sebastian Olma, Magdalena Perszke, Joseph Seeletso, Szymon Sierant, Patrycja Stefanów-Kot, Ewa Wachowicz, Patrycja Wąsiakowska, Robert Wojnarowski
Ocena 7,5
Gotuj jak Top ... Monika Bielik, Prze...

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,0 / 10
5 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
1657
1657

Na półkach: , ,

Jest to książka autorstwa jednego z byłych jurorów Top Chef’a. Seeletso proponuje nam oryginalne połączenia smaków swojego pochodzenia, czyli Afryki, ale i znajdą się też klasyczne potrawy z polskich produktów. Znajdziemy w niej piękne smakowite zdjęcia. Przepisy są proste, nie wymagają dużej ilości składników i czasu. Do tego wszystkie przepisy są dobrze opisane. Dowiemy się także co to jest np. marogo, magwinya, koshary czy diphaphata. A zupa cappuccino (o której nigdy nie słyszałam) jest po prostu... pyszna. To książka dla tych wszystkich, którzy nie lubią nudy w kuchni i pragną czegoś nowego. Warto otworzyć się na nowe smaki z Józkiem.

Jest to książka autorstwa jednego z byłych jurorów Top Chef’a. Seeletso proponuje nam oryginalne połączenia smaków swojego pochodzenia, czyli Afryki, ale i znajdą się też klasyczne potrawy z polskich produktów. Znajdziemy w niej piękne smakowite zdjęcia. Przepisy są proste, nie wymagają dużej ilości składników i czasu. Do tego wszystkie przepisy są dobrze opisane. Dowiemy...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    9
  • Przeczytane
    6
  • Posiadam
    3
  • Przepiśnik
    1
  • 2015 rok
    1
  • 2017
    1
  • Skład tanich książek
    1
  • Mamy na półce
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Kulinarna podróż zmysłów. Od Okawango po Bałtyk


Podobne książki

Przeczytaj także