Książka Roku 2018
7,64 (11 ocen i 3 opinie) Zobacz oceny
10
3
9
0
8
3
7
2
6
1
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
9788375153156
liczba stron
264
język
polski
dodała
izabela81

Zostań TopChefem w swojej kuchni! Lubisz gotować i chcesz doskonalić swoje umiejętności kulinarne? A może chciałbyś rozpocząć przygodę z gotowaniem, ale nie wiesz, od czego zacząć? Oto książka dla Ciebie! Doświadczeni kucharze – jurorzy i uczestnicy drugiej edycji programu „Top Chef” Telewizji POLSAT – proponują praktyczne przepisy na oryginalne i smaczne potrawy oraz radzą, jak doskonalić...

Zostań TopChefem w swojej kuchni!

Lubisz gotować i chcesz doskonalić swoje umiejętności kulinarne?
A może chciałbyś rozpocząć przygodę z gotowaniem, ale nie wiesz, od czego zacząć?
Oto książka dla Ciebie!

Doświadczeni kucharze – jurorzy i uczestnicy drugiej edycji programu „Top Chef” Telewizji POLSAT – proponują praktyczne przepisy na oryginalne i smaczne potrawy oraz radzą, jak doskonalić swój warsztat kulinarny.

Znajdziesz tu:

- 30 doskonale skomponowanych zestawów przystawka + danie główne + deser,
- 15 przepisów na „ szybkie dania” – idealne, gdy zjawią się niezapowiedziani goście,
- Akademię Top Chefa, gdzie eksperci dzielą się swoim doświadczeniem.

Chcesz gotować jak Top Chef?

Ucz się od najlepszych!

 

źródło opisu: okładka

źródło okładki: zdjęcie autorskie

pokaż więcej

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Już teraz nowa funkcja: pakiety. Dowiedz się więcej jak kupić kilka książek w najlepszej cenie >>>
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (49)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 791
izabela81 | 2014-09-12
Na półkach: Przeczytane, Posiadam, 2014 rok
Przeczytana: 11 września 2014

W książce znajdziemy Akademię Top Chefa, w której jurorzy programu dzielą się swoim doświadczeniem. Maciej Nowak wprowadza nas w świat gotowania i opowiada o swojej przygodzie związanej z rolą jurora programu Top Chef. Ewa Wachowicz mówi, jak ważna jest dobra organizacja i wyposażenie kuchni, jak również o gotowaniu oraz o tradycyjnych domowych wędlinach. Grzegorz Łapanowski mówi o mało znanych warzywach (takich jak topinambur, wężymord czy brukiew), a także o technikach pieczenia oraz naczyniach, na których będziemy podawać smakołyki. Joseph Seeletso opowiada o przyprawach oraz o duszeniu mięs i warzyw.

W środku znajdziemy przepisy uczestników programu Top Chef (którzy dodatkowo zostali krótko scharakteryzowani): Moniki Bielik, Przemysława Błaszczyka, Agnieszki Buch, Adriana Feliksa, Pawła Kibarta, Inessy Kim, Adama Kowalewskiego, Bartłomieja Kuzianika, Piotra Lisowskiego, Sebastiana Olmy (zwycięzcy II edycji Top Chefa), Magdaleny Perszke, Szymona Sieranta, Patrycji Stefanów-Kot,...

książek: 74
lena111 | 2019-02-12
Na półkach: Przeczytane, Sprzedam

Świetna książka kulinarna dla wtajemniczonych. Kunsztowne przepisy, niebanalne połączenia, a wszystko wykonane przez uczestników programu TOP CHEF.

książek: 29
pannamewa | 2015-12-05
Na półkach: Przeczytane, Posiadam

Rewelacyjna książka zawierająca 100 przepisów których autorami są uczestnicy II edycji Top Chefa. Ogromnym atutem tej pozycji sa porady i przepiękne zdjęcia. Przepisy są na różnych poziomach trudności i na pewno każdy znajdzie coś dla siebie.

książek: 868
Adannyel | 2018-01-13
Na półkach: Przeczytane, Posiadam, Kulinaria
książek: 315
książek: 92
kasiula979 | 2016-10-21
Na półkach: Przeczytane
książek: 778
Zaczytana | 2016-09-02
Na półkach: Przeczytane, Posiadam
książek: 49
rosalia2002 | 2015-12-26
Na półkach: Przeczytane
książek: 1185
anka | 2015-04-19
Na półkach: Przeczytane, 2015
zobacz kolejne z 39 
Przeczytaj także

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
Inne książki autora
więcej książek tego autora
zgłoś błąd zgłoś błąd