Dzieci z Bullerbyn

Okładka książki Dzieci z Bullerbyn autora Astrid Lindgren, 9788310129659
Okładka książki Dzieci z Bullerbyn
Astrid Lindgren Wydawnictwo: Nasza Księgarnia Cykl: Bullerbyn (tom 1-3) literatura dziecięca
literatura dziecięca

Kolorowa łąka dzieciństwa

9118 455 182

Oceny książki Dzieci z Bullerbyn

OPINIE i DYSKUSJE o książce Dzieci z Bullerbyn

Książka jest bardzo, bardzo nudna. Infantylna i kompletnie o niczym. Nie ma w sobie żadnej wartości. Kilkanaście głupiutkich historyjek. Myślę, że jest wiele innych wartościowych książek, które mogłyby być szkolnym lekturami - ta lektura to strata czasu. Byle dobrnąć do końca no bo to w końcu lektura i trzeba przeczytać. Poza tym jest przestarzała - nie trafiająca do spółczesnych dzieci. Nie rozumiem tych wysokich ocen.

Miałam tą książke jako lekture i myśle że powinna zostać lekturą obowiązkową jeżeli jeszcze nie jest 🫠
A tak po zatym dobrze napisana jednak czasami się nudziłam

A tak po zatym dobrze napisana jednak czasami się nudziłam

Bardzo wciągająca polecam :3

Bardzo wciągająca polecam :3

Odsłuchane w formie audiobooka, w ramach osłuchiwania się z językiem niemieckim. Język prosty i przystępny, powrót do przeszłości bezcenny.

Super

Super

Wspaniała lektora dzikei której z powrotem stajemy się dzieckiem

Wspaniała lektora dzikei której z powrotem stajemy się dzieckiem

Bardzo sympatyczna lektura. Wspólne czytanie z synem jego lektury szkolnej sprawiło mi frajdę:)

10/10 moja lektura

10/10 moja lektura

Jedna z moich pierwszych samodzielnie przeczytanych. Wielki sentyment.

Jedna z moich pierwszych samodzielnie przeczytanych. Wielki sentyment.

Cóż tu pisać. Klasyk absolutny. Ciepło, radość i szczęście.

Cóż tu pisać. Klasyk absolutny. Ciepło, radość i szczęście.

45864 użytkowników ma tytuł Dzieci z Bullerbyn na półkach głównych
10994 użytkowników ma tytuł Dzieci z Bullerbyn na półkach dodatkowych