-
ArtykułyAntti Tuomainen: Tworzę poważne historie, które ukrywam pod absurdalnym humoremAnna Sierant1
-
ArtykułyKsiążka na Dzień Dziecka: znajdź idealny prezent. Przegląd promocjiLubimyCzytać1
-
Artykuły„Zaginiony sztetl”: dalsze dzieje Macondo, a może alternatywna historia Goraja?Remigiusz Koziński2
-
Artykuły„Zależy mi na tym, aby moje książki miały kilka warstw” – wywiad ze Stefanem DardąMarcin Waincetel2
Biblioteczka
2018-07-30
2018-05
Podstawowe porady z zakresu pielęgnacji. Dla osób poczatkujących jak najbardziej polecam.
Podstawowe porady z zakresu pielęgnacji. Dla osób poczatkujących jak najbardziej polecam.
Pokaż mimo to2018-03
Jak dla mnie kiepska książka, niestety wiele rzeczy się nie zgadza z najnowszymi badaniami naukowymi. Od kiedy wieprzowina jest chudym białym mięsem (jak kurczak), a wołowina jest straszna, tłusta i zaliczana do tych gorszych. Śmieszne.
Jak dla mnie kiepska książka, niestety wiele rzeczy się nie zgadza z najnowszymi badaniami naukowymi. Od kiedy wieprzowina jest chudym białym mięsem (jak kurczak), a wołowina jest straszna, tłusta i zaliczana do tych gorszych. Śmieszne.
Pokaż mimo to2017-03-01
Niestety bardzo mnie rozczarowała ta książka. Trudno mi się ją czytało. Bardzo lubię powieści historyczne, opowieści osadzone w czasach królów. Mogą mieć one nawet wątek fantastyki (którą swoją drogą również bardzo lubię ) ale to połączenie kompletnie nie przypadło mi do gustu. Trochę tej fantastyki jest tutaj jednak zbyt dużo i zbyt często autorki mijają się z prawdą historyczną.
Niestety bardzo mnie rozczarowała ta książka. Trudno mi się ją czytało. Bardzo lubię powieści historyczne, opowieści osadzone w czasach królów. Mogą mieć one nawet wątek fantastyki (którą swoją drogą również bardzo lubię ) ale to połączenie kompletnie nie przypadło mi do gustu. Trochę tej fantastyki jest tutaj jednak zbyt dużo i zbyt często autorki mijają się z prawdą...
więcej Pokaż mimo to