Gluten na widelcu. Jeść, czy nie jeść - cała prawda o modzie na dietę bezglutenową

Okładka książki Gluten na widelcu. Jeść, czy nie jeść - cała prawda o modzie na dietę bezglutenową
Peter H. R. GreenRory Jones Wydawnictwo: Galaktyka zdrowie, medycyna
344 str. 5 godz. 44 min.
Kategoria:
zdrowie, medycyna
Tytuł oryginału:
Gluten Exposed
Wydawnictwo:
Galaktyka
Data wydania:
2016-11-10
Data 1. wyd. pol.:
2016-11-10
Liczba stron:
344
Czas czytania
5 godz. 44 min.
Język:
polski
ISBN:
9788375795516
Tagi:
gluten
Średnia ocen

                6,6 6,6 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
6,6 / 10
14 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
54
53

Na półkach:

Jak myślicie jak to jest z tym glutenem? Czy to kolejna moda żywieniowa czy faktycznie wielki problem? 🤔 Jeśli kiedykolwiek się nad tym zastanawialiście to polecam Wam powyższą książkę. Jest to bardzo rzetelna pod względem opisywanej problematyki publikacja. Autorzy pokazują plusy i minusy diety bezglutenowej. Fachowy język, jednak nie brakuje przypisów i słowniczka, wiec na pewno nikt się nie zgubi. Pozycję podzielono na sześć części, w których kolejno autorzy ujawniają np. jak mało jest dowodów naukowych, usprawiedliwiających panujący obecnie trend, lub oferują praktyczne, zrozumiałe wskazówki, które mogą pomóc każdemu w osiągnięciu zdrowszego, wolnego od nieprzyjemnych objawów życia. Autorzy już na początku książki zaznaczają, że nie jest ona podręcznikiem samodiagnozowania. Napisano ją w celu wyedukowania pacjentów, aby wiedzieli jakie pytania zadawać lekarzom i jak je interpretować. Książkę polecam osobom, które rozważają przejście na dietę bezglutenową. Na pewno rozwieje ona wiele wątpliwości i wiele wyjaśni. Nie sposób oczywiście zapamiętać wszystkich informacji tutaj zawartych, bo jest ich mnóstwo, ale na pewno warto przeczytać. 😊

Jak myślicie jak to jest z tym glutenem? Czy to kolejna moda żywieniowa czy faktycznie wielki problem? 🤔 Jeśli kiedykolwiek się nad tym zastanawialiście to polecam Wam powyższą książkę. Jest to bardzo rzetelna pod względem opisywanej problematyki publikacja. Autorzy pokazują plusy i minusy diety bezglutenowej. Fachowy język, jednak nie brakuje przypisów i słowniczka, wiec...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    31
  • Przeczytane
    16
  • Posiadam
    5
  • Dietetyka
    2
  • Przeczytane 2020
    1
  • Rozne dziwne
    1
  • Popularnonaukowe
    1
  • 2022
    1
  • 2017
    1
  • Teraz czytam
    1

Cytaty

Podobne książki

Przeczytaj także