Gastrobanda. Wszystko, co powinieneś wiedzieć, zanim wyjdziesz coś zjeść

Okładka książki Gastrobanda. Wszystko, co powinieneś wiedzieć, zanim wyjdziesz coś zjeść
Jakub MilszewskiKamil Sadkowski Wydawnictwo: Smak Słowa kulinaria, przepisy kulinarne
256 str. 4 godz. 16 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Smak Słowa
Data wydania:
2016-06-22
Data 1. wyd. pol.:
2016-06-22
Liczba stron:
256
Czas czytania
4 godz. 16 min.
Język:
polski
ISBN:
9788364846632
Średnia ocen

                5,8 5,8 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
5,8 / 10
275 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
856
838

Na półkach:

Sięgając po tę pozycję myślałam ,że wiem dosyć dużo o pracy w gastronomii no i w sumie się nie pomyliłam , bo autorzy dosyć rzetelnie przedstawili ten świat. To środowisko dosyć hermetyczne i bardzo zazdrosne o siebie. Tak ,tak gastronomia to wymagająca kochanka zwłaszcza dla rodzin osób z nią związanych.
My musimy niestety się jej podporządkowywać zwłaszcza w niedziele, święta i inne okazje gdzie przeciętny Kowalski odpoczywa.
Autorzy pokazali to środowisko w wielu momentach przerysowując, ale chyba im o to chodziło, żeby czytelnik nie związany z nim przeżył swoisty szok.Niektórzy w końcu zrozumieją,że jakość = czas, tu nie ma miejsca na pośpiech i bylejakość. Jeśli tak gdzieś jest to zmieńcie lokal.
Za każdą potrawą stoi człowiek i nawet jeśli ma jakieś wady to chyba jednak nie tyle ile pokazali autorzy.
I co mnie jakoś najbardziej odrzucało od książki to chyba jednak język. Wiem byłam przygotowana we wstępie ,że będzie mięso ale nie ma zakładu pracy gdzie rozmowa polega tylko na takim porozumiewaniu się.
I mimo wszystko warto przeczytać i wziąć sobie do serca parę uwag jako klient lokalu gastronomicznego i docenić może bardziej ludzi którzy niejednokrotnie przelewają pot tworząc pudry, piaski, czipsy i inne czary molekularne. :)

Sięgając po tę pozycję myślałam ,że wiem dosyć dużo o pracy w gastronomii no i w sumie się nie pomyliłam , bo autorzy dosyć rzetelnie przedstawili ten świat. To środowisko dosyć hermetyczne i bardzo zazdrosne o siebie. Tak ,tak gastronomia to wymagająca kochanka zwłaszcza dla rodzin osób z nią związanych.
My musimy niestety się jej podporządkowywać zwłaszcza w niedziele,...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Przeczytane
    344
  • Chcę przeczytać
    176
  • Posiadam
    82
  • Teraz czytam
    10
  • 2018
    8
  • Ulubione
    6
  • 2016
    6
  • 2016
    6
  • Kindle
    5
  • 2016
    4

Cytaty

Więcej
Jakub Milszewski Gastrobanda. Wszystko, co powinieneś wiedzieć, zanim wyjdziesz coś zjeść Zobacz więcej
Jakub Milszewski Gastrobanda. Wszystko, co powinieneś wiedzieć, zanim wyjdziesz coś zjeść Zobacz więcej
Jakub Milszewski Gastrobanda. Wszystko, co powinieneś wiedzieć, zanim wyjdziesz coś zjeść Zobacz więcej
Więcej

Podobne książki

Przeczytaj także