Ryorika kucharz doskonały. Kuchnia japońska

Okładka książki Ryorika kucharz doskonały. Kuchnia japońska Masaru Imamura
Okładka książki Ryorika kucharz doskonały. Kuchnia japońska
Masaru Imamura Wydawnictwo: Watra Seria: Kuchnie Różnych Narodów [Watra] kulinaria, przepisy kulinarne
139 str. 2 godz. 19 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Seria:
Kuchnie Różnych Narodów [Watra]
Wydawnictwo:
Watra
Data wydania:
1989-01-01
Data 1. wyd. pol.:
1989-01-01
Liczba stron:
139
Czas czytania
2 godz. 19 min.
Język:
polski
ISBN:
9788322502877
Tagi:
Japonia kuchnia japońska kulinaria przepisy kulinarne
Średnia ocen

7,4 7,4 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,4 / 10
11 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
375
375

Na półkach: , ,

Świetna "kieszonkowa" książka dla miłośników kultury i kuchni japońskiej. Szczególnie dla tych co swą przygodę z tym krajem dopiero zaczynają. Informacje są podane w sposób bardzo "skondensowany" i konkretny. Poszczególne rozdziały opisują przyrządzanie poszczególnych typów posiłków a na ich końcu są podane przykładowe dania. Ponieważ książka powstała w czasie gdy o oryginalne produkty żywnościowe z Japonii było dość trudno, autor podaje ich polskie zamienniki - rzecz przydatna również i dziś.
Nauczyłem się (m.in. dzięki tej książce) przyrządzać różne sushi. Wadą tej pozycji książkowej jest jednak jej wykonanie (jest klejona) i brak zdjęć. Plusem - słowniczek kulinarnych terminów japońskich.

Świetna "kieszonkowa" książka dla miłośników kultury i kuchni japońskiej. Szczególnie dla tych co swą przygodę z tym krajem dopiero zaczynają. Informacje są podane w sposób bardzo "skondensowany" i konkretny. Poszczególne rozdziały opisują przyrządzanie poszczególnych typów posiłków a na ich końcu są podane przykładowe dania. Ponieważ książka powstała w czasie gdy o...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    19
  • Przeczytane
    14
  • Posiadam
    10
  • Kuchnia
    2
  • Japonia
    2
  • Duży regał
    1
  • 2. Lista życzeń: Japonia
    1
  • Kulinaria/historie, obyczaje okołokuchenne
    1
  • Kuchnia, zielarstwo
    1
  • Wymienione
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Ryorika kucharz doskonały. Kuchnia japońska


Podobne książki

Przeczytaj także