Kuchnia bez konserwantów czyli wytwarzanie żywności w domu

Okładka książki Kuchnia bez konserwantów czyli wytwarzanie żywności w domu
Lisa Casali Wydawnictwo: Jedność kulinaria, przepisy kulinarne
200 str. 3 godz. 20 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Jedność
Data wydania:
2017-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2017-01-01
Liczba stron:
200
Czas czytania
3 godz. 20 min.
Język:
polski
ISBN:
9788379710423
Tagi:
kulinaria przepisy kulinarne jedzenie gotowanie zdrowa żywność
Średnia ocen

                7,2 7,2 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,2 / 10
5 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
355
343

Na półkach:

W książce "Kuchnia bez konserwantów" znajdziemy proste przepisy na podstawowe potrawy/produkty takie jak makarony, chleb czy nawet nabiał. Dla początkującego kucharza (takiego jak ja) jest to świetny poradnik jak zastąpić gotowe, przetworzone produkty tymi wykonanymi wlasnoręcznie w domowym zaciszu. W kolejnych rozdziałach autorka przedstawia nam przepisy na makarony, pieczywo, nabiał, gotowe półprodukty, domowe przetwory, sosy, mrożonki czy nawet napoje, lody i słodycze. W książce nie brakuje też podstawowych informacji z zakresu samodzielnego wytwarzania żywotności. Dowiemy się jakie są jej zalety, jakie produkty wytwarzać w domu, kiedy jest najlepsza pora roku na konkretne przetwory i w końcu jak wykorzystywać "odpady" żywnościowe. Serdecznie polecam lekturę książki zarówno początkującym jak i doświadczonym w kuchennych bitwach - myślę, że każdy z nas znajdzie w środku coś dla siebie. I uwierzcie, że domowy makaron smakuje nieziemsko i przywołuje najlepsze wspomnienia z dzieciństwa

W książce "Kuchnia bez konserwantów" znajdziemy proste przepisy na podstawowe potrawy/produkty takie jak makarony, chleb czy nawet nabiał. Dla początkującego kucharza (takiego jak ja) jest to świetny poradnik jak zastąpić gotowe, przetworzone produkty tymi wykonanymi wlasnoręcznie w domowym zaciszu. W kolejnych rozdziałach autorka przedstawia nam przepisy na makarony,...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    18
  • Przeczytane
    5
  • Posiadam
    2
  • Dieta i rozwój
    1
  • 2020
    1
  • Kulinarne przygody...🍕🍉🍟🍤🥝🍖🍩🍰😋
    1
  • Chcę w prezencie
    1
  • Health
    1
  • 52 książki 2020
    1
  • Podarowana książka do recenzji od Wydawnictwa
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Kuchnia bez konserwantów czyli wytwarzanie żywności w domu


Podobne książki

Przeczytaj także