Kuchnia bez konserwantów czyli wytwarzanie żywności w domu

Lisa Casali Wydawnictwo: Jedność kulinaria, przepisy kulinarne
200 str.
Data wydania:
2017-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2017-01-01
Liczba stron:
200
Język:
polski
ISBN:
9788379710423
Wydawnictwo:
Jedność
Tagi:
kulinaria przepisy kulinarne jedzenie gotowanie zdrowa żywność
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Data wydania:
2017-01-01
Liczba stron:
200
Język:
polski
ISBN:
9788379710423
Tagi:
kulinaria przepisy kulinarne jedzenie gotowanie zdrowa żywność
Średnia ocen
8,5 / 10
4 ocen 3 opinii

Oceń przeczytaną książkę
i
Dodaj książkę do biblioteczki

Porównaj ceny

Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Poczekaj, szukamy dla Ciebie najlepszych ofert

Pozostałe księgarnie

Informacja

Reklama
Reklama

Książki autora

Podobne książki

Więcej
więcej

Oceny

Średnia ocen
8,5 / 10
4 ocen
Twoja ocena
0 / 10
Reklama

Opinie [3]

Sortuj:
2061
1400

Na półkach: ,

Całkiem przejrzyste opisy, proste w wykonaniu przepisy, które umożliwiają zastępowanie gotowych, przetworzonych produktów domowymi .Znajdziemy tu przepisy na: makarony, pieczywo, nabiał, przetwory, mrożonki, sosy, napoje. Bez konserwantów, naturalnie. Smacznie i zdrowo. Pomysłowo. Przedstawione te przepisy, rozwiązania zachęcają do poszukiwania własnych pomysłów na kuchnię...

więcej Pokaż mimo to

589
455

Na półkach: , , , , ,

Lubię, kiedy w kuchni spożywana żywność wykorzystywana jest do dalszego użytku dzięki wszelkiego rodzaju nowym przepisom z udziałem nowoczesnej technologii.

Dlatego sięgnęłam po tę kulinarną książkę, aby zaczerpnąć nieco więcej wiedzy teoretycznej, jak i praktycznej autorstwa Pani Lisy Casali pt. ''Kuchnia bez konserwantów, czyli wytwarzanie żywności w domu''.

Autorka...

więcej Pokaż mimo to

339
322

Na półkach:

W książce "Kuchnia bez konserwantów" znajdziemy proste przepisy na podstawowe potrawy/produkty takie jak makarony, chleb czy nawet nabiał. Dla początkującego kucharza (takiego jak ja) jest to świetny poradnik jak zastąpić gotowe, przetworzone produkty tymi wykonanymi wlasnoręcznie w domowym zaciszu. W kolejnych rozdziałach autorka przedstawia nam przepisy na makarony,...

więcej Pokaż mimo to

Reklama

Dyskusje

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    11
  • Przeczytane
    4
  • Wyzwanie Czytelnicze 2020
    1
  • Posiadam
    1
  • Dieta i rozwój
    1
  • 2020
    1
  • Kulinarne przygody...🍕🍉🍟🍤🥝🍖🍩🍰😋
    1
  • 52 książki 2020
    1
  • Podarowana książka do recenzji od Wydawnictwa
    1
  • 2020
    1

Reklama

Cytaty

Mogą Cię również zainteresować

Reklama

Przeczytaj także

zgłoś błąd