rozwińzwiń

Dzieje smaku

Okładka książki Dzieje smaku Ludwik Stomma
Okładka książki Dzieje smaku
Ludwik Stomma Wydawnictwo: Sens kulinaria, przepisy kulinarne
200 str. 3 godz. 20 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Sens
Data wydania:
2003-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2003-01-01
Liczba stron:
200
Czas czytania
3 godz. 20 min.
Język:
polski
ISBN:
8386944447
Tagi:
humor anegdoty kuchnia jedzenie potrawy smaki
Średnia ocen

7,4 7,4 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,4 / 10
9 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
479
152

Na półkach: ,

Książka to zbiór felietonów, które autor publikował uprzednio na łamach m.in. "Kuchni", tak więc ku mojemu zaskoczeniu część z nich brzmiała dla mnie dość znajomo. Stomma zabiera nas w podróż po stołach, kuchniach, zapleczach, restauracjach i knajpach oraz wszelakich gustach. Daje o sobie znać jego frankolifizm - kuchnia francuska postawiona jest na świeczniku, potrawy i napitki jej przynależne rozpatruje się najuważniej a bohaterowie to w znakomitej większości postaci z panteonu francuskich bohaterów. Czyta się ją lekko i przyjemnie, niekiedy kręcąc głową nad wychylającą tu i ówdzie megalomanią autora ale zawsze - smacznie. Miłośnikom gatunku traktującego o kuchni - bardzo polecam, pozostałym - mniej, choć zawsze warto.

Książka to zbiór felietonów, które autor publikował uprzednio na łamach m.in. "Kuchni", tak więc ku mojemu zaskoczeniu część z nich brzmiała dla mnie dość znajomo. Stomma zabiera nas w podróż po stołach, kuchniach, zapleczach, restauracjach i knajpach oraz wszelakich gustach. Daje o sobie znać jego frankolifizm - kuchnia francuska postawiona jest na świeczniku, potrawy i...

więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    71
  • Przeczytane
    16
  • Posiadam
    4
  • Chcę w prezencie
    2
  • Ulubione
    1
  • Kulinaria/historie, obyczaje okołokuchenne
    1
  • 2015
    1
  • 1/mam
    1
  • Kulinaria
    1
  • Bardzo
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Dzieje smaku


Podobne książki

Przeczytaj także