Domowe przetwarzanie i konserwowanie mięsa

Okładka książki Domowe przetwarzanie i konserwowanie mięsa Anna Ners, Feliksa Starzyńska
Okładka książki Domowe przetwarzanie i konserwowanie mięsa
Anna NersFeliksa Starzyńska Wydawnictwo: Wydawnictwo Spółdzielcze kulinaria, przepisy kulinarne
120 str. 2 godz. 0 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Spółdzielcze
Data wydania:
1986-01-01
Data 1. wyd. pol.:
1986-01-01
Liczba stron:
120
Czas czytania
2 godz. 0 min.
Język:
polski
ISBN:
83-2090-48-11
Tagi:
peklowanie mięso wędzenie
Średnia ocen

0,0 0,0 / 10
Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Okładka książki Grzyby w naszej kuchni Bohdan Jacórzyński, Feliksa Starzyńska
Ocena 5,8
Grzyby w nasze... Bohdan Jacórzyński,...
Okładka książki Owoce dziko rosnące w żywieniu rodziny Bohdan Jacórzyński, Feliksa Starzyńska
Ocena 8,0
Owoce dziko ro... Bohdan Jacórzyński,...
Okładka książki Jak żywić wczasowiczów smacznie i zdrowo Feliksa Starzyńska, Barbara Szczepańska
Ocena 0,0
Jak żywić wcza... Feliksa Starzyńska,...

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
0,0 / 10
0 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    3
  • Posiadam
    2
  • Na sprzedaż
    1
  • Przeczytane
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Domowe przetwarzanie i konserwowanie mięsa


Podobne książki

Przeczytaj także