Superżywność. Jedzenie i medycyna przyszłości

Okładka książki Superżywność. Jedzenie i medycyna przyszłości
David Wolfe Wydawnictwo: Vivante kulinaria, przepisy kulinarne
256 str. 4 godz. 16 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Tytuł oryginału:
Superfoods: The Food and Medicine of the Future
Wydawnictwo:
Vivante
Data wydania:
2015-03-11
Data 1. wyd. pol.:
2015-03-11
Liczba stron:
256
Czas czytania
4 godz. 16 min.
Język:
polski
ISBN:
9788364645549
Tłumacz:
Bartłomiej Kotarski
Tagi:
żywność jedzenie zdrowie przepisy dieta Bartłomiej Kotarski
Średnia ocen

                7,3 7,3 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,3 / 10
26 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
1243
742

Na półkach: , ,

Jeżeli jesteście fanami zdrowego żywienia to ta książka jest dla Was. autor opowiada o wybranych składnikach zdrowej diety takich jak kakao, aloes, kokos, miód, algi, itp. każdy rozdział zawiera historie danej rośliny, metody jej produkcji, wskazanie na co ta roślina w organizmie człowieka wpływa i na koniec trochę przepisów kulinarnych jak można taki super pokarm w kuchni wykorzystać. autor opiera się na opracowaniach naukowych i swoich własnych doświadczeniach.

Jeżeli jesteście fanami zdrowego żywienia to ta książka jest dla Was. autor opowiada o wybranych składnikach zdrowej diety takich jak kakao, aloes, kokos, miód, algi, itp. każdy rozdział zawiera historie danej rośliny, metody jej produkcji, wskazanie na co ta roślina w organizmie człowieka wpływa i na koniec trochę przepisów kulinarnych jak można taki super pokarm w kuchni...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    113
  • Przeczytane
    33
  • Posiadam
    8
  • Zdrowie
    3
  • Chcę w prezencie
    3
  • Dietetyka
    2
  • Szukam ebooka
    2
  • Teraz czytam
    2
  • 2018
    2
  • Selfhelp
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Superżywność. Jedzenie i medycyna przyszłości


Podobne książki

Przeczytaj także