Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

W celu sprawnego i szybkiego działania serwisu, zapewnienia wygody podczas jego przeglądania, dostosowywania funkcjonalności do indywidualnych potrzeb użytkowników, a także w celach statystycznych oraz reklamowych, używamy informacji zapisanych za pomocą cookies. Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Chemia żywności. Sacharydy, lipidy i białka. Tom II

Wydawnictwo: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
0 (0 ocen i 0 opinii) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
9788320432756
liczba stron
300
kategoria
poradniki
język
polski

Chemia żywności jest intesywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet zycie człowieka.

 

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (8)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 2257
Jantarka | 2016-10-03
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 79
davcio_1 | 2016-09-16
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 1593
natik159 | 2016-09-06
Na półkach: PDF, Chcę przeczytać
książek: 48
Krzysztof | 2016-02-26
Na półkach: Chcę przeczytać, Posiadam
książek: 256
Gabryella | 2015-05-19
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 256
Zając Poziomka | 2013-06-27
Na półkach: Chcę przeczytać
książek: 548
Sylwia | 2011-12-24
książek: 2687
imogeen | 2010-09-03
Na półkach: 2010, Przeczytane
Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
zgłoś błąd zgłoś błąd