rozwińzwiń

Domowy wypiek chleba

Okładka książki Domowy wypiek chleba Andrzej Fiedoruk
Okładka książki Domowy wypiek chleba
Andrzej Fiedoruk Wydawnictwo: Muza kulinaria, przepisy kulinarne
143 str. 2 godz. 23 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Muza
Data wydania:
2006-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2006-01-01
Liczba stron:
143
Czas czytania
2 godz. 23 min.
Język:
polski
ISBN:
8373198318
Średnia ocen

7,5 7,5 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,5 / 10
2 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
4663
3431

Na półkach: ,

Rzadko czytam książki kucharskie od deski do deski, ale tym razem zrobiłam wyjątek, gdyż od kilku miesięcy doskonalę sztukę domowego wypieku pieczywa.

Książka nie tylko okazała się kopalnią łatwych i sprawdzonych przepisów, ale i podbudowała mnie, bo kilka pierwszych chlebów według receptur od znajomych nie dało się jeść (jedynie wróble i wrony szalały z radości, gdy wypełniłam im karmnik):).

Autor sprawił, że się nie zniechęciłam, bo już na pierwszych stronach przeczytałam, iż pieczenie chleba i bułek wymaga na początku cierpliwości, nauki i samozaparcia. Dodatkowym argumentem okazało się zdanie, w którym autor wyznał, że zanim nauczył się robić dobre pieczywo, zmarnował pół worka mąki. Nie wiem, jak duży był ten worek, a uśmiechnęłam się z tryumfem, bo ja zmarnowałam tylko kilka kilogramów:)

Wypróbowałam już większość przepisów i wszystkie wypieki się udały. Doszłam już nawet do takiej wprawy, że zaczynam sama modyfikować receptury, a w moim domu zawsze jest pyszne, świeże, pachnące pieczywo. I zdrowe, bo bez różnych ulepszaczy, spulchniaczy i innej chemii:).

Rzadko czytam książki kucharskie od deski do deski, ale tym razem zrobiłam wyjątek, gdyż od kilku miesięcy doskonalę sztukę domowego wypieku pieczywa.

Książka nie tylko okazała się kopalnią łatwych i sprawdzonych przepisów, ale i podbudowała mnie, bo kilka pierwszych chlebów według receptur od znajomych nie dało się jeść (jedynie wróble i wrony szalały z radości, gdy...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    4
  • Przeczytane
    3
  • Kucharskie/ o jedzeniu
    1
  • Domowa biblioteka
    1
  • Przeczytane 2013
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Domowy wypiek chleba


Podobne książki

Przeczytaj także