Krupnioki i moczka czyli gawędy o kuchni śląskiej

Okładka książki Krupnioki i moczka czyli gawędy o kuchni śląskiej Wera Sztabowa
Okładka książki Krupnioki i moczka czyli gawędy o kuchni śląskiej
Wera Sztabowa Wydawnictwo: Wydawnictwo "Śląsk" kulinaria, przepisy kulinarne
199 str. 3 godz. 19 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Wydawnictwo "Śląsk"
Data wydania:
1985-01-01
Data 1. wyd. pol.:
1985-01-01
Liczba stron:
199
Czas czytania
3 godz. 19 min.
Język:
polski
ISBN:
8321605532
Średnia ocen

7,3 7,3 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
7,3 / 10
7 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
502
462

Na półkach: , ,

Treściwa książka ze zwyczajami Górnego Śląska, Śląska Cieszyńskiego i Dolnego Śląska. Autorka ciekawie przytoczyła dawne zwyczaje Ślązaków, przy okazji okraszając je daniami na każdą okazję (kilka przepisów na jedną zupę? Proszę bardzo, 3 rodzaje żurku nawet są).

Treściwa książka ze zwyczajami Górnego Śląska, Śląska Cieszyńskiego i Dolnego Śląska. Autorka ciekawie przytoczyła dawne zwyczaje Ślązaków, przy okazji okraszając je daniami na każdą okazję (kilka przepisów na jedną zupę? Proszę bardzo, 3 rodzaje żurku nawet są).

Pokaż mimo to

avatar
119
91

Na półkach:

Krupnioki wielbię a moczkę kocham, polecam!

Krupnioki wielbię a moczkę kocham, polecam!

Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    12
  • Przeczytane
    10
  • Posiadam
    8
  • Kulinaria
    2
  • Bib
    1
  • Kuchnia
    1
  • MJ5
    1
  • Mam papier
    1
  • Posiadam i Chcę przeczytać
    1
  • Kucharskie
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Krupnioki i moczka czyli gawędy o kuchni śląskiej


Podobne książki

Przeczytaj także