Kubuś Puchatek. Chatka Puchatka

Okładka książki Kubuś Puchatek. Chatka Puchatka autora Alan Alexander Milne, 9788310133816
Okładka książki Kubuś Puchatek. Chatka Puchatka
Alan Alexander Milne Wydawnictwo: Nasza Księgarnia Cykl: Kubuś Puchatek (tom 1-2) literatura dziecięca
literatura dziecięca

Świat widziany oczami Misia o Bardzo Małym Rozumku

1825 403 280

Oceny książki Kubuś Puchatek. Chatka Puchatka

OPINIE i DYSKUSJE o książce Kubuś Puchatek. Chatka Puchatka

Nie mogę powiedzieć, że książka była zła, ale mamy tutaj coś co nazywa się "syndrom sequela". Młodsi czytelnicy nie będą tego widzieć. Polecam obie książki o Puchatku czytać jedna za drugą.

Zbiór zawierający obydwie części opowiadań o Kubusiu Puchatku, oryginalny pierwowzór wszystkich innych książek i filmów o Kubusiu Puchatku oraz jego przyjaciołach. Świetna pozycja dla młodszych jednocześnie będąca klasyką którą powinien znać każdy. Nadmierne zachwalanie tej książki jest zbędne bo jak wiadomo co dobre obroni się samo- tej jak widać niemal 100 lat od wydania nie umniejsza popularności.

Aż się łezka w oku zakręciła gdy przypomniałem sobie o wieczorynce, która leciała kiedyś w telewizji w czasach mojej młodości :P Bardzo miło mi się czytało książkę. Nie raz zaśmiałem się pod nosem czytając niektóre dialogi między bohaterami i mimo iż historyjki są proste i dosyć naiwne to posiadają swój urok i czasem to wystarcza żeby opowiadanie było lepsze niż najlepiej napisane bestsellery. Gorąco polecam zarówno małym jak i dorosłym czytelnikom! :)

1071 użytkowników ma tytuł Kubuś Puchatek. Chatka Puchatka na półkach głównych
345 użytkowników ma tytuł Kubuś Puchatek. Chatka Puchatka na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Kubuś Puchatek. Chatka Puchatka

Cytaty z książki Kubuś Puchatek. Chatka Puchatka