-
ArtykułyCzytamy w weekend. 24 maja 2024LubimyCzytać292
-
Artykuły„Zabójcza koniunkcja”, czyli Krzysztof Beśka i Stanisław Berg razem po raz siódmyRemigiusz Koziński1
-
ArtykułyCzy to może być zabawna historia?Dominika0
-
ArtykułyAntti Tuomainen: Tworzę poważne historie, które ukrywam pod absurdalnym humoremAnna Sierant4
Biblioteczka
Czy to możliwe, że już trochę przejadła mi się Nigella Lawson? "Zrób, zjedź, powtórz" nie zrobiło na mnie takiego wrażenia jak wcześniejsze książki autorki. Nie czuję się zainspirowana. Trochę tym za dużo gadania, a za mało przepisów.
Czy to możliwe, że już trochę przejadła mi się Nigella Lawson? "Zrób, zjedź, powtórz" nie zrobiło na mnie takiego wrażenia jak wcześniejsze książki autorki. Nie czuję się zainspirowana. Trochę tym za dużo gadania, a za mało przepisów.
Pokaż mimo toWiesz, co jesz? Założę się, że nie masz najmniejszego pojęcia. Codziennie faszerujemy się chemią i nawet o tym nie wiemy. "Tak dziś jemy. Biografia jedzenia" z humorem i dystansem uświadamia nam, co tak naprawdę znajduje się na naszych talerzach i jakie ma to znaczenie dla naszego życia.
Wiesz, co jesz? Założę się, że nie masz najmniejszego pojęcia. Codziennie faszerujemy się chemią i nawet o tym nie wiemy. "Tak dziś jemy. Biografia jedzenia" z humorem i dystansem uświadamia nam, co tak naprawdę znajduje się na naszych talerzach i jakie ma to znaczenie dla naszego życia.
Pokaż mimo to
Znaleziona przez przypadek w stercie przecenionychh książek w antykwariacie sprawiła dzieciakom mnóstwo radości. Dużo ciekawych i bardzo prostych przepisów, a do tego ładne ilustracje. Fajny pomysł na rozpoczęcie przygody z gotowaniem.
Znaleziona przez przypadek w stercie przecenionychh książek w antykwariacie sprawiła dzieciakom mnóstwo radości. Dużo ciekawych i bardzo prostych przepisów, a do tego ładne ilustracje. Fajny pomysł na rozpoczęcie przygody z gotowaniem.
Pokaż mimo to