Czekolada. Szkoła cukiernictwa

Okładka książki Czekolada. Szkoła cukiernictwa praca zbiorowa
Okładka książki Czekolada. Szkoła cukiernictwa
praca zbiorowa Wydawnictwo: Jedność Seria: Le Cordon Bleu kulinaria, przepisy kulinarne
416 str. 6 godz. 56 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Seria:
Le Cordon Bleu
Wydawnictwo:
Jedność
Data wydania:
2022-10-24
Data 1. wyd. pol.:
2022-10-24
Liczba stron:
416
Czas czytania
6 godz. 56 min.
Język:
polski
ISBN:
9788381444484
Średnia ocen

0,0 0,0 / 10
Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
0,0 / 10
0 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
262
262

Na półkach:

Co przychodzi Ci na myśl słysząc słowo "czekolada"?

Może najpyszniejsza tabliczka czekolady?
Czekoladowe pralinki, smaki dzieciństwa?
A może najpyszniejsze wyrafinowane ciasta i tarty, podawane w ekskluzywnych restauracjach w towarzystwie latte macchiato, czy lekko gorzkiego espresso?

Dzisiaj masz szansę przenieść wyrafinowany klimat prosto do swojego domu, dzięki pracy mistrzów cukiernictwa szkoły Le Cordon Bleu- kolebki dla gastronomicznej elity.
Oj, dziś książka dla prawdziwych smakoszy!

Moja pierwsza myśl gdy zobaczyłam publikacje @jednoscwydawnictwo?
Koniecznie muszę zrobić kawę i zjeść coś słodkiego!
Nic dziwnego, ksiazka zachwyca perfekcyjnym wydaniem i doskonale przygotowanym prezentacjom- sprawdź sam!
Aż slinka cieknie!
Co więcej,

Podzielona na kilka części zawiera w sobie wszystko co niezbędne do stworzenia czekoladowych dzieł sztuki.
Możemy wybierać między lekkością ciast, kruchością tart, rozpływającymi się w ustach musami i finezyjne wykończonymi deserami.

Między kolejnymi przepisami znajdują się również praktyczne porady dotyczące bazy cukiernictwa, jak np. walkowanie ciasta które nie jest obciążające, idealnie kruche ciasto, albo beza czekoladowa.

Już na początku każdy zainteresowany tematem znajdzie listę potrzebnych składników i przyborów do przyrządzenia zaplanowanych pyszności, a sądząc po przepisach które udało mi się poznać- można znaleźć w niej smakołyki dla początkujących fascynatów jak i zaangażowanych zaawansowanych twórców.

Wykończona oszczędnością na miarę prawdziwego stylu idealnie wpisuje się w kanony sztuki gastronomicznej znanej całemu światu.
Przedstawione na zdjęciach czynności ułatwiają dobry początek a wykończone desery rozbudzają wyobraźnię... I prawdziwie motywują!

Wiec jak, kto się skusi? 🤩❤️

Co przychodzi Ci na myśl słysząc słowo "czekolada"?

Może najpyszniejsza tabliczka czekolady?
Czekoladowe pralinki, smaki dzieciństwa?
A może najpyszniejsze wyrafinowane ciasta i tarty, podawane w ekskluzywnych restauracjach w towarzystwie latte macchiato, czy lekko gorzkiego espresso?

Dzisiaj masz szansę przenieść wyrafinowany klimat prosto do swojego domu, dzięki pracy...

więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    4
  • Kuchnia
    1
  • Teraz czytam
    1
  • Chcę w prezencie
    1
  • Kuchnia
    1
  • Przeczytane
    1
  • Posiadam
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Czekolada. Szkoła cukiernictwa


Podobne książki

Przeczytaj także