rozwińzwiń

Sztuka gotowania

Okładka książki Sztuka gotowania Niki Segnit
Okładka książki Sztuka gotowania
Niki Segnit Wydawnictwo: Buchmann kulinaria, przepisy kulinarne
624 str. 10 godz. 24 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Buchmann
Data wydania:
2019-06-06
Data 1. wyd. pol.:
2019-06-06
Liczba stron:
624
Czas czytania
10 godz. 24 min.
Język:
polski
ISBN:
9788328067103
Tłumacz:
Roman Palewicz, Piotr Jedynak
Tagi:
kulinaria potrawy dietetyczne
Średnia ocen

8,4 8,4 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
8,4 / 10
22 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
691
429

Na półkach: ,

Świetna książka, wręcz biblia gotowania. Dużo informacji o tym jak gotować, ale też o tym że wszystko się łączy. Pozwala na wyobrażenie sobie przepisów i tego jak tworzyć. Marzę, aby ją sobie kupić, bo miałam ją tylko w wersji ebook. A jednak notatki na marginesach przy tej książce to największy komplement dla autorki.

Świetna książka, wręcz biblia gotowania. Dużo informacji o tym jak gotować, ale też o tym że wszystko się łączy. Pozwala na wyobrażenie sobie przepisów i tego jak tworzyć. Marzę, aby ją sobie kupić, bo miałam ją tylko w wersji ebook. A jednak notatki na marginesach przy tej książce to największy komplement dla autorki.

Pokaż mimo to

avatar
744
28

Na półkach: , ,

To jest książka kucharska, której szukałam przez całe życie i nareszcie ktoś ją napisał (!) Powstawała przez 8 lat, z początku w formie notatek autorki poszukującej powiązań wśród dań świata. To kompendium wiedzy o gotowaniu, zrywające ze sztywnymi ramami przepisów naszych babć, a mówiące wprost, że gotowanie to zabawa smakiem , która za każdym razem pozostawia po sobie olśniewające świeżością owoce wyobrazni. Z głębi serduszka (i żołądka) polecam każdemu kucharzowi chcącemu się usamodzielnić i obudzić nowe pokłady manii twórczej.

To jest książka kucharska, której szukałam przez całe życie i nareszcie ktoś ją napisał (!) Powstawała przez 8 lat, z początku w formie notatek autorki poszukującej powiązań wśród dań świata. To kompendium wiedzy o gotowaniu, zrywające ze sztywnymi ramami przepisów naszych babć, a mówiące wprost, że gotowanie to zabawa smakiem , która za każdym razem pozostawia po sobie...

więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo to

avatar
54
4

Na półkach:

łośników gotowania. Po kultowym już "Leksykonie smaków", który poprowadzi Was przez świat najlepszych połączeń smaków czas na kolejną ciekawą lekturę. Autorka pokazuje jak gotować bez odmierzonych proporcji, udoskonalać własne receptury i być jeszcze bardziej kreatywnym w kuchni. Pokazuje jak przy niewielkich modyfikacjach bazowego przepisu osiągać różne efekty. Jeśli uwielbiasz eksperymentować to jestem pewna, że ta książka będzie dla Ciebie źródłem wielu inspiracji.

łośników gotowania. Po kultowym już "Leksykonie smaków", który poprowadzi Was przez świat najlepszych połączeń smaków czas na kolejną ciekawą lekturę. Autorka pokazuje jak gotować bez odmierzonych proporcji, udoskonalać własne receptury i być jeszcze bardziej kreatywnym w kuchni. Pokazuje jak przy niewielkich modyfikacjach bazowego przepisu osiągać różne efekty. Jeśli...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    124
  • Przeczytane
    25
  • Posiadam
    11
  • Teraz czytam
    8
  • Kulinarne
    4
  • Gotowanie
    2
  • Kucharskie
    2
  • Chcę w prezencie
    2
  • Kulinaria
    2
  • Xxx - Kulinaria - xxx
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Sztuka gotowania


Podobne książki

Przeczytaj także