Krwawa historia smaku

Wydawnictwo: Nowy Świat
3 (1 ocen i 1 opinia) Zobacz oceny
10
0
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
1
2
0
1
0
Edytuj książkę
szczegółowe informacje
data wydania
ISBN
8373862285
liczba stron
127
język
polski
dodał
DIENEKES

Czy wiesz, że cynamon był kiedyś droższy niż złoto i toczono o niego bój równie krwawy jak o goździki czy gałkę muszkatołową? Jeśli jeszcze tego nie wiesz, książka Piotra Adamczewskiego jest właśnie dla Ciebie.

 

źródło opisu: http://strona.nowy-swiat.pl/strona/piotr-adamczews...(?)

źródło okładki: http://strona.nowy-swiat.pl/strona/piotr-adamczews...»

Brak materiałów.
Trwa wyszukiwanie najtańszych ofert.
Już teraz nowa funkcja: pakiety. Dowiedz się więcej jak kupić kilka książek w najlepszej cenie >>>
Dodaj dyskusję
Dyskusje o książce
    Obecnie jeszcze nie ma dyskusji powiązanych z tą książką.
Sortuj opinie wg
Opinie czytelników (2)
 Pokaż tylko oceny z treścią
książek: 179
Ines | 2018-10-08
Na półkach: Przeczytane
Przeczytana: 2018 rok

Ciekawe anegdoty o jedzeniu. Powiązanie z "krwawymi historiami" dla mnie naciągane.Kilka fajnych przepisów. Mało atrakcyjne zdjęcia potraw.

książek: 4770
Przeczytaj także

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Przeczytane
loading
Cytaty z książki
Inne książki autora
więcej książek tego autora
zgłoś błąd zgłoś błąd