Czerwone złoto. Kryminał kulinarny

Okładka książki Czerwone złoto. Kryminał kulinarny
Tom Hillenbrand Wydawnictwo: Smak Słowa Cykl: Xavier Kieffer (tom 2) kryminał, sensacja, thriller
348 str. 5 godz. 48 min.
Kategoria:
kryminał, sensacja, thriller
Cykl:
Xavier Kieffer (tom 2)
Tytuł oryginału:
Rotes Gold
Wydawnictwo:
Smak Słowa
Data wydania:
2016-10-15
Data 1. wyd. pol.:
2016-10-15
Liczba stron:
348
Czas czytania
5 godz. 48 min.
Język:
polski
ISBN:
9788364846731
Tłumacz:
Anna Krochmal, Robert Kędzierski
Tagi:
Literatura niemiecka Luksemburg kucharze restauratorzy kryminał Anna Krochmal Robert Kędzierski
Średnia ocen

                6,5 6,5 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
6,5 / 10
103 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
240
240

Na półkach:

Po łapczywym pożarciu "Diabelskiego owocu" przyszła kolej na cenniejszy smak. Luksemburski kucharz został wręcz celebrytą i jako taki jest zapraszany na różne wydarzenia kulinarne. Trzeba trafu, że na pewnej prestiżowej paryskiej kolacji truje się rybą mistrz sushi nazwiskiem Mifune. Nasz kucharz-detektyw wątpi w przypadek. Poznaje zatem tajniki "świata sushi" i dowiaduje się, że są ryby cenniejsze niż złoto. Na tyle cenne, że w świecie kulinarnym mogą pojawić się przestępcy.
Ogólnie książka przypomina poprzednią w sposobie konstrukcji fabuły. Ale na plus na leży zapisać fantastyczną promocję Luksemburga. Do tego jasny i gustowny styl. No i zamiłowanie Polaków do wszystkiego co się wiąże z kulinariami też może pomóc w popularności tytułu. Zwłaszcza, iż mamy do czynienia z gastronomią nietuzinkową.

Po łapczywym pożarciu "Diabelskiego owocu" przyszła kolej na cenniejszy smak. Luksemburski kucharz został wręcz celebrytą i jako taki jest zapraszany na różne wydarzenia kulinarne. Trzeba trafu, że na pewnej prestiżowej paryskiej kolacji truje się rybą mistrz sushi nazwiskiem Mifune. Nasz kucharz-detektyw wątpi w przypadek. Poznaje zatem tajniki "świata sushi" i dowiaduje...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Przeczytane
    128
  • Chcę przeczytać
    69
  • Posiadam
    31
  • Kryminał
    4
  • 2017
    3
  • Z biblioteki
    3
  • 2021
    2
  • Kryminały
    2
  • 2019
    2
  • 2017
    2

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Czerwone złoto. Kryminał kulinarny


Podobne książki

Przeczytaj także