Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki

Okładka książki Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki
Jeffrey Hamelman Wydawnictwo: Buchmann kulinaria, przepisy kulinarne
478 str. 7 godz. 58 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Buchmann
Data wydania:
2017-05-10
Data 1. wyd. pol.:
2017-05-10
Liczba stron:
478
Czas czytania
7 godz. 58 min.
Język:
polski
ISBN:
9788378819288
Średnia ocen

                8,8 8,8 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
8,8 / 10
46 ocen
Twoja ocena
0 / 10

Opinia

avatar
126
15

Na półkach: ,

Jest to książka która musi obowiązkowo znaleść się na półce każdego kto chcę zacząć piec własny chleb. Dlatego, że zawiera wszystki niezbędne informacje dotyczące nie tylko procesu wyrabiania i pieczenia chleba, ale również wyboru odpowiedniej mąki, soli a nawet wody.
Książka zawiera przepisy na większość chlebów, od tych na drożdzach do tych na zakwasie. Jest też kilka przepisów na słodkie wypieki.
Jedynym minusem może być fakt, że w ksiązce zamieszczono tylko parę kolorowych zdjęć gotowych wypieków.

Jest to książka która musi obowiązkowo znaleść się na półce każdego kto chcę zacząć piec własny chleb. Dlatego, że zawiera wszystki niezbędne informacje dotyczące nie tylko procesu wyrabiania i pieczenia chleba, ale również wyboru odpowiedniej mąki, soli a nawet wody.
Książka zawiera przepisy na większość chlebów, od tych na drożdzach do tych na zakwasie. Jest też kilka...

więcej Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    212
  • Przeczytane
    117
  • Posiadam
    74
  • Teraz czytam
    28
  • Kulinaria
    8
  • Kulinarne
    6
  • Chcę w prezencie
    6
  • Kuchnia
    5
  • Kucharskie
    3
  • Kulinarne
    3

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki


Podobne książki

Przeczytaj także