Dołącz do nas! To proste.
» Własna biblioteczka
» System rekomendacji
» Zobacz, co czytają znajomi
» 100 tys. zarejestrowanych użytkowników
» 139 tys. książek
» Ponad 229 tys. recenzji
Stwórz własną internetową biblioteczkę,
pokaż co czytasz i dowiedz się,
co czytają Twoi znajomi.
Kliknij tutaj i dołącz do nas!

Toksyczni ludzie

liczba stron: 276
kategoria: poradniki
język: polski
typ: papier
5.97 (38 ocen i 3 opinie)

Kup książkę
Cena od 27,10 zł

Doktor Lilian Glass jest znaną w USA specjalistką w dziedzinie komunikacji międzyludzkiej. Jest autorką wielu książek poswięconych tej tematyce. Prowadzi praktykę w Beverly Hills oraz podróżuje z odcz... Doktor Lilian Glass jest znaną w USA specjalistką w dziedzinie komunikacji międzyludzkiej. Jest autorką wielu książek poswięconych tej tematyce. Prowadzi praktykę w Beverly Hills oraz podróżuje z odczytami po całym swiecie. Każdy z nas ma w swoim otoczeniu ludzi, którzy sprawiają, że czuje się nieswojo, którzy obrażają nas lub denerwują. Może to być szef, przyjaciel, matka lub ukochana osoba. Niechętnie przyznajemy się do tego, aby nie naruszyć status quo lub nie narazić na szwank związku, na którym nam zależy. W książce Toksyczni ludzie Lilian Glass proponuje strategie i sposoby postępowania z toksycznymi ludźmi z naszego otoczenia. Udziela też wskazówek pozwalających rozpoznać związki, których uratować się nie da, i opisuje sposoby zdrowego i bezbolesnego ich zakończenia. pokaż więcej.

Moja Biblioteczka
Jeżeli chcesz dodać książkę do biblioteczki, wybierz półkę, oceń lub napisz opinię.
Moja ocena:
Opinie znajomych
Sprawdź czy twoi znajomi napisali opinie lub dodali książkę do biblioteczki. Zaloguj się
Dyskusje o książce

Opinie czytelników
Na półkach: Przeczytane

Też jestem toksyczna. Dzięki tej książce łatwiej mi rozszyfrować wroga... :)

Przeczytana: 29 stycznia, 2012

W naszym otoczeniu spotykamy różnych ludzi i nie zawsze mają oni dobry wpływ na nasze życie, samopoczucie. Bywa,że samą swoja obecnością rujnują nasze zdrowie i wysysają energię niczym wampiry. To właśnie "ludzie toksyczni". Autorka pokazuje różne typy ludzi toksycznych oraz metody, jak sobie z nimi radzić. Bardzo ważna pozycja dla wszystkich, którzy interesują się komunikacją interpersonalną.

Przeczytana: 21 kwietnia, 2012

ta książka jest toksyczna. Donie Darko spytałby się autorki czy przypadkiem nie jest antychrystem.

Na półkach: Przeczytane, Posiadam
Przeczytana: 11 marca, 2012