Analiza żywności - jakość produktów spożywczych

Okładka książki Analiza żywności - jakość produktów spożywczych Agnieszka Kita, Agnieszka Tajner-Czopek
Okładka książki Analiza żywności - jakość produktów spożywczych
Agnieszka KitaAgnieszka Tajner-Czopek Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu zdrowie, medycyna
171 str. 2 godz. 51 min.
Kategoria:
zdrowie, medycyna
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Data wydania:
2005-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2005-01-01
Liczba stron:
171
Czas czytania
2 godz. 51 min.
Język:
polski
ISBN:
8389189631
Tagi:
Żywność Dietetyka Odżywianie
Średnia ocen

0,0 0,0 / 10
Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Okładka książki „Jabłka zaś ziemne, a po teraźniejszemu kartofle”. Znaczenie ziemniaka w Europie i na ziemiach polskich ze szczególnym uwzględnieniem Dolnego Śląska w kontekście historii i teraźniejszości Aleksandra Arkusz, Piotr Badyna, Beata Cieniawska, Kamil Frączkiewicz, Agata Gabiś, Antoni Golachowski, Agnieszka Kita, Robert Klementowski, Irena Korbelářová, Elżbieta Kościk, Natalia Maria Kotrys, Wacław Leszczyński, Małgorzata Machałek, Karol Machi, Wojciech Nowacki, Alicja Nowakowska, Rafał Nowakowski (historyk), Joanna Nowosielska-Sobel, Marek Ordyłowski, Zygmunt Owsiak, Tomasz Sekutowski, Mateusz Słomiński, Grzegorz Sobel, Aleksander Srebrakowski, Grzegorz Strauchold, Anna Sutowicz, Barbara Techmańska, Marek L. Wójcik, Filip Wolański, Rudolf Žáček, Ewa Zdybel, Rościsław Żerelik
Ocena 0,0
„Jabłka zaś zi... Aleksandra Arkusz, ...

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
0,0 / 10
0 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE


Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Analiza żywności - jakość produktów spożywczych


Podobne książki

Przeczytaj także