Budowlanka czyli patologie polskiego budownictwa

Okładka książki Budowlanka czyli patologie polskiego budownictwa autora Tomasz Markun, 9788396241931
Okładka książki Budowlanka czyli patologie polskiego budownictwa
Tomasz Markun Wydawnictwo: Wydawnictwo Ugly True Media literatura piękna
2021-08-30
2021-08-30
9788396241931

Kup Budowlanka czyli patologie polskiego budownictwa w ulubionej księgarnii

Oceny książki Budowlanka czyli patologie polskiego budownictwa

OPINIE i DYSKUSJE o książce Budowlanka czyli patologie polskiego budownictwa

Bawi do łez, smuci do łez.

Bawi do łez, smuci do łez.

Zabawna pozycja, niektóre historie wręcz zadziwiające, że do takiego stopnia zachowują się budowlańcy. Najbardziej chyba dobija fakt, że może jednak majstrowie nie zachowują się tak bez powodu, skoro na każdym kroku są obarczani odpowiedzialnością finansową za materiały itp. ze strony “wujków”.

Choć spodziewałem się po "Budowlance" czegoś zupełnie innego (mój błąd),to nie żałuję ani chwili spędzonej nad jej lekturą. Dawno żadna książka tak mnie nie rozśmieszyła i nawet jeśli większość opowiedzianych w niej historii to zwykła ściema, bawiłem się doskonale.

212 użytkowników ma tytuł Budowlanka czyli patologie polskiego budownictwa na półkach głównych
42 użytkowników ma tytuł Budowlanka czyli patologie polskiego budownictwa na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Budowlanka czyli patologie polskiego budownictwa

Dodaj cytat z książki Budowlanka czyli patologie polskiego budownictwa