Kuchnia regionalna wczoraj i dziś

Okładka książki Kuchnia regionalna wczoraj i dziś Jan Piotr Dekowski, Biruta Markuza - Białostocka
Okładka książki Kuchnia regionalna wczoraj i dziś
Jan Piotr DekowskiBiruta Markuza - Białostocka Wydawnictwo: Watra kulinaria, przepisy kulinarne
163 str. 2 godz. 43 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Watra
Data wydania:
1978-01-01
Data 1. wyd. pol.:
1978-01-01
Liczba stron:
163
Czas czytania
2 godz. 43 min.
Język:
polski
Średnia ocen

8,0 8,0 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
8,0 / 10
1 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
359
11

Na półkach: ,

Dobra, przejrzysta pozycja o kuchni regionalnej, ciekawy wstęp o dawnych zwyczajach i obrządkach związanych przyrządzaniem, podawaniem czy spożywaniem posiłków. Chciałabym, żeby był bardziej obszerny - choć jak sama autorka wskazuje, książka ma stanowić prowokację do dalszych poszukiwań tradycji kulinarnych. Mnie przekonała!

Dobra, przejrzysta pozycja o kuchni regionalnej, ciekawy wstęp o dawnych zwyczajach i obrządkach związanych przyrządzaniem, podawaniem czy spożywaniem posiłków. Chciałabym, żeby był bardziej obszerny - choć jak sama autorka wskazuje, książka ma stanowić prowokację do dalszych poszukiwań tradycji kulinarnych. Mnie przekonała!

Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    6
  • Posiadam
    3
  • Kuchnia
    1
  • Posiadam i Chcę przeczytać
    1
  • Przeczytane
    1

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Kuchnia regionalna wczoraj i dziś


Podobne książki

Przeczytaj także