Ciąża i poród - niezbędnik Mamy

- poradniki dla rodziców
- Cztery Głowy
- 2017-08-01
- 2017-08-01
Pierwsza ciąża to dla kobiety duża niewiadoma. Pojawia się wtedy wiele wątpliwości i niepokojów. Ciężko samej „ogarnąć” tematy, które jak grzyby po deszczu pojawiają się każdego kolejnego dnia ciąży. Dlatego warto mieć godne zaufania źródło wiedzy, które porządkuje i przejrzyście omawia tę obszerną tematykę. Nasz poradnik taki właśnie jest – to idealna lektura na początek – da Ci ogląd całości, zaznajomi z podstawowymi problemami. Zuzanna, jego autorka – doula i doradczyni rodzicielska – przystępnie opisuje, jak pewnie i spokojnie przejść przez ciążę i poród oraz skompletować wyprawkę. Nie musisz sięgać po opasłe publikacje, które przerażają trzycyfrową liczbą stron, długimi tekstami i zagadkowym spisem treści. Nie będziesz też już tracić czasu na szperanie na chybił trafił w Internecie.
Generalnie warto zerknąć, ale za wiele nie wniosła. Mam wrażenie, że jest lekko przestarzała i nieaktualna.
Pokaż mimo toOgólnikowo i niejednokrotnie powielając przestarzałe wiadomości.
Ogólnikowo i niejednokrotnie powielając przestarzałe wiadomości.