Kucharz doskonały

Okładka książki Kucharz doskonały
Wojciech Wielądko Wydawnictwo: Graf_ika kulinaria, przepisy kulinarne
422 str. 7 godz. 2 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Wydawnictwo:
Graf_ika
Data wydania:
2009-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2009-01-01
Liczba stron:
422
Czas czytania
7 godz. 2 min.
Język:
polski
ISBN:
9788361889168
Dodaj do pakietu
Dodaj do pakietu
Średnia ocen
9,0 9,0 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Reklama
Reklama

Podobne książki

Reklama

Oceny

Średnia ocen
9,0 / 10
1 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE

Sortuj:
avatar
88
33

Na półkach: , ,

"Kucharza doskonałego" uważa się za drugą polską książkę kucharską. Tak naprawdę jest to tłumaczenie francuskiej "La cuisinière bourgeoise" z małymi przeróbkami Wielądka aby dostosować przepisy do polskich warunków. O popularności książki świadczyć może to że wznawiano ją aż do XIXw. Z dzisiejszej perspektywy może być ciekawostką, dokumentem historycznym. No ale jak ktoś się zaprze to jeszcze coś z niej ugotuje ;)

"Kucharza doskonałego" uważa się za drugą polską książkę kucharską. Tak naprawdę jest to tłumaczenie francuskiej "La cuisinière bourgeoise" z małymi przeróbkami Wielądka aby dostosować przepisy do polskich warunków. O popularności książki świadczyć może to że wznawiano ją aż do XIXw. Z dzisiejszej perspektywy może być ciekawostką, dokumentem historycznym. No ale jak ktoś...

więcej Pokaż mimo to

Reklama

Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Kucharz doskonały


Reklama
zgłoś błąd