Home Made
- Kategoria:
- kulinaria, przepisy kulinarne
- Tytuł oryginału:
- Home Made
- Wydawnictwo:
- Murdoch Books
- Data wydania:
- 2011-08-01
- Data 1. wyd. pol.:
- 2011-08-01
- Język:
- polski
- ISBN:
- 9781742663999
Winner of the Dutch Cookbook of the Year award in 2010, Home Made is a unique cookbook, with over 200 recipes and ideas for home made food. Author Yvette van Boven uses clear step-by-step instructions to show the reader how to make ingredients, as well as recipes, at home. The book begins with breakfast and works its way through the day: learning how to make cheese from pantry staples, create an oven smoker from scratch in just two minutes and make ice cream without an ice cream machine. In the true spirit of this book Yvette drew her own quirky illustrations, designed the book and prepared the food for the photography by her husband Oof Verschuren. Original, fun and inspiring, Home Made, will appeal to readers wanting simple, authentic and healthy ways of eating.
Porównaj ceny
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Mogą Cię zainteresować
Książka na półkach
- 5
- 1
- 1
- 1
- 1
OPINIE i DYSKUSJE
Można uznać, że jest to w pewnym sensie książka wzorowa. Choć "wzorowa" to nie do końca to słowo. Bardziej pasuje "wyjściowa" lub "bazalna". Ładnie wydana, choć moim zdaniem formy jest tu trochę zbyt dużo, w stosunku do treści. Przepisy są dobre, choć szału nie robią. Za to sporo czytelnych tricków w temacie: jak to zrobić samemu w domu - od bulionów przez sery po wędzenie. Rozbudza apetyt na więcej.
Można uznać, że jest to w pewnym sensie książka wzorowa. Choć "wzorowa" to nie do końca to słowo. Bardziej pasuje "wyjściowa" lub "bazalna". Ładnie wydana, choć moim zdaniem formy jest tu trochę zbyt dużo, w stosunku do treści. Przepisy są dobre, choć szału nie robią. Za to sporo czytelnych tricków w temacie: jak to zrobić samemu w domu - od bulionów przez sery po wędzenie....
więcej Pokaż mimo to